300C takaluukun etäavaus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja Jza, 16.8.2015.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    Tuossa omassa kiulussa (-06 farkku) ei ole takaluukun avausmekanismia etäältä. Purin avaimen ja huomasin että namiska siinä kuitenkin on, mutta siinä on vaan peitelevy siinä painikkeen päällä ettei sitä voi painaa.

    No, ei se luukku tietty siitä aukea, mutta pääni pistän pantiksi että mitään mekaanista eroa noilla ei ole ja semmoisen avaimen (kuoret) saa parilla eurolla, jolla ne namiskakin on mahdollista painaa. Uskoisin että toiminto on otettavissa käyttöön. Onko joku taistellut tuon toimimaan, että osaisi kertoa mistä vivusta pitää vääntää jotta sen saa aktivoitua?
     
  2. Hai

    Hai Double Gearhead

    Eikös tuo kolmas painike ole jenkkimallissa "Panic".
    Eli ei takaluukun avaus.
     
  3. olssi81

    olssi81 Gearhead

    Noita kaukoja on 2,3 ja 4 nappisia. Yleensä vain sedanissa on takaluukun avaus kaukosäätimellä. Jos meinaa kaukon mallia muuttaa niin tarvitsee auton tietokonettakin ohjelmoida jos haluaa jotain panic nappeja ym toimiin.
     
  4. Jza

    Jza Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!