302 sammui väärään aikaan

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja artolainen, 18.8.2007.

  1. artolainen

    artolainen Gearhead

    -83 1-piste toosa sammu keskelle katua :rotfl: ,lähti käyntiin sammuakseen keskelle valoja :rotfl: ja 5 min odottelun jälkeen lähti käyntiin ja toimii moitteetta,joten hankala alkaa etsimään vikaa. on sattunu varmaan muillekin eli missä pätkii :poff:
     
  2. Arto65FB

    Arto65FB 1st gear

    Mulle on sattunut jopa kahdelle foordille samana päivänä. Toisessa puutikku bensalinjassa, laski vähän läpi muttei tarpeeksi. Toisessa ryyppyläpän bi-metallijousi poikki ja läppä sulkeutui silloin tällöin omaksi huvikseen. Kolmannessa (ei minun) foordissa taas bensatankin suodattimen päälle kokoontui keko kakkaa, joka tukki bensamenon tankista, hetki paikallaan ja keko lakosi ja lähti käyntiin, sammuakseen taas 5-10 minuutin päästä.
     

Kerro tästä muillekin!