307:n kaasarin vaihto

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Dewpoint, 26.11.2002.

  1. Dewpoint

    Dewpoint 3rd gear

    Elikkäs Buick stw:n (Olds 307) Röyhsester-mehumaija pitäis vaihtaa parempaan. Ei oikein pelaa enää ja kakku maistuu. Joku Carterin malli ois kuulemma hyvä, mutta mikä ja mistä niitä saa ja mitä maksaa? Onko muita hyviä vaihtoehtoja? Vanhan korjaus? Kaikki saastelaitteet kuitenki vielä tallella(kai?), kannattaako ruveta kikkaileen vai siivoonko sovinnolla letkut ym. ritumit kuusen oksalle?
     
  2. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Compjuutterimallisessa rokkiorkesterissa on tasan 2. "kiukuttelevaa" osaa eli neuloja säätelevä nakuttaja ja kaasun asento anturi. Vie koslas korjaamoon missä on skanneri millä pääsee tutkimaan dataa. Tulee takuulla halvemmaksi korjata vanha ja samalla taloudellisuus ja mukavuus palautuu. En suosittele mitään hollikoita tai edelmanneja vakiofarkkuun.
     
  3. HenkkaTurust

    HenkkaTurust 1st gear

    Just näin. Ja jos kaikesta huolimatta haluat vaihtaa kaasarin, niin valitse toinen Rokiorkesteri, sellainen missä ei oo niitä sähköherkkuja (-myrkkyjä?) suurinpiirtein samankokoisen padan päältä. Ja sitten huolella korjaussatsi.
     

Kerro tästä muillekin!