312 Y-block ongelmia kaasarin ja vaihdelaatikon kanssa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Baran, 16.4.2017.

  1. Baran

    Baran 1st gear

    Elikkäs olis ongelmia Mercurissa.

    Auto käy tyhjäkäyntiä ihan hyvin mutta, mutta D vaihde päällä jos kaasua painaa niin meinaa tukehtua. Todella rauhallisesti jos painaa kaasua niin kierrokset nousee ja auto kiihtyy, mutta todella huonosti. Kaasarina on Holley 2bbl 2300 orkkis (mikäli oikein muistan). Kaasariin vedetty korjaus-sarja ja säätöjä katottu useamman kerran.

    Vaihdelootassa taas tämmöinen ongelma että öljyn paineet näyttää 60 psi tyhjäkäynnillä ja jos kaasua painaa niin mittari vetää tappiin asti. Kerran myös räkäs öljyt pihalle tikun kautta. Voisiko olla ongelmana väärä tikku laatikossa ja liikaa öljyä vai jotain muuta? Laatikko on Mercury Multidrive
     

Kerro tästä muillekin!