325 TDSA Penarin lootaongelma.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Mikkis, 20.6.2011.

  1. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    97 vuoden Penari päätti lirauttaa laatikosta öljyt jäähdyttimen putkien/letkujen kautta pihalle.

    Milläs tuonne sais öölit sisään takaisin ja kuinka paljon sitä sinne laitetaan?
    Miten tuo "flushing" vaihto, tallikonstein tarvis saada ne vaihdettua.
    ZF laatikkona kaiketi.

    Ja joo, pimmerituuninki sivustoa on hieman kahlattu... Ei aika riitä sieltä tiedon löytämiseen.
     
  2. parsju

    parsju Gearhead

    Jos vaan samantyyppinen looda kun vuonna -91, niin alakautta saa tehtyä. Öljyntäyttöproppu on sellaisessa syvennyksessä öljypohjassa. Öljynlämpötila piti olla jossakin 50 asteen paikkeilla. Kelataan kaikki vaihteet rauhallisesti läpi ja olisko ollu niin, että joko N tai parkki päällä propusta lorisee ylimääräiset pois ja jos ei lorise niin täytyy lisätä. Omasta huollosta jo vuosi aikaa niin en ton tarkemmasti muista tuota ohjetta...
     
  3. Mikkis

    Mikkis Double Gearhead

    Jotain tuon suuntaista sain selville.
    Määrä ja laatu vielä hieman auki, laatu selviää kun saan katiskan ylös ja tarkistan kumpi tarra on pohjassa. Oma veikkaus on Longlife öljyn puolesta.

    Huuhtelu ilmeisesti toimii niin että vetopyörät ylös, jäähdyttimen letkut irti ja valuttaa auton käydessä ne kannuun, lisää taas ja valuttaa pois?

    Vai imeekö mahdollisesti toisesta letkusta korvaavaa jos laitan sen toisen täyteen kannuun? Pumppu voisi olla kyllä paras tähän keinoon??
     

Kerro tästä muillekin!