`34:n maski

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja B 50, 21.6.2013.

  1. B 50

    B 50 Gearhead

    Heräsi kiinnostus `33-`34:n Fordin tarvikemaskin valmistajasta. Kokonaan alumiinia. Ritilät kai jotain latan/neliötangon henkistä, hitsattuna valettuun kehykseen. Googlella en löytänyt, ei sattuis kellään olemaan johtolankaa?
     
  2. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

  3. B 50

    B 50 Gearhead

    Huonosti aukee. Tai siis ei. Facebookkisivu aukes, mutta ei ollut tutun näköistä kuvaa. Pitää koittaa joku toinen päivä, jos siellä onkin linja poikki.
     
  4. B 50

    B 50 Gearhead

    Tänään aukes. 8) Noilla on alsaa vaan ritilä (insert) ja kuitua kehys (shell). Hakusessa valmistaja tuotteelle jossa ritilät hitsattu suoraan valettuun "shelliin". Ehkä jonkun omatekoinen?
     

Kerro tästä muillekin!