350 keinu vipujen kiristys

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Buikki Palanteri, 22.12.2007.

 1. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Elikkäs pitäis saada tietää miten noi keinu vivut kiristetään. Lueskelin tuolta et pitäis kiristää niin kauan et välys on pois ja sit silleen et työntö tanko pyörii nahkeasti ja lopuks kierros kiinni. Nyt vaan on semmonen ongelma et nostajat pohjaa jo pelkästä työntötangon painosta. Eli siis miten saan sinne oikean välyksen ja säädettinhän ne sillon ku mäntä on yläkuolokohdassa, tulpan ku joutuu muutenki ottaa irti.
   
 2. kime2

  kime2 Gearhead

  Ei ne sais missään tapauksessa pohjata työntötangon painosta,onko koneessa sit mekaaniset nostajat?

  Miksi tulppa täytyy irroittaa?
   
 3. Powerstroke

  Powerstroke Gearhead

  No eikä kun sun pitää katsoa muita keinuvipuja ja kun joku niistä oli tietyssä asennossa niin sitten voi säätää sen toisen niinkuin kuvailit, ääh, kertokaa muut kun muistaa miten se meni, ei ole manuaalikaan käsillä.

  Yläkuolokohta ei kuulu asiaan, nyt sä yrität säätää sitä sillon kun nostaja ei ole nokan perusympyrällä, eikä siitä tietenkään tule mitään, siinä käy just noin.

  Onhan sitä helpompi pyäritellä ilman tulppia mutta ei se mikään pakko ole.
   
 4. itkonen

  itkonen 3rd gear

 5. Buikki Palanteri

  Buikki Palanteri 1st gear

  Joo se liikku se koko nostaja kuppi siellä. Ja tulppa piti ottaa siks irti ku vaihoin venttiilivarren kumit et sai paineen pyttyyn. Nyt toi kummiski pelittää mut öljyy palaa silti. Varmaa renkaat menny mutta ku ei huohota yhtää.
   
 6. ceevu

  ceevu Gearhead

  Siis puristusrenkaat ehjät ja öljyrenkaat jumissa?
   

Kerro tästä muillekin!