350+Rochester hyytyi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja camaro70, 13.10.2005.

  1. camaro70

    camaro70 1st gear

    Help!

    Camaro 70 (350+350, Rochester Quadrajet jossa 'laihat' suuttimet, sähköryyppy kytketty irti, Malloryn HEI) sammui yllättäen kesken ajon eikä suostunut lähtemään enää käyntiin. Toiminut tähän asti ongelmitta ja vetänyt hienosti... virtaa ja bensaa oli kyllä ja kaikki piuhat kiinni. Kun yritettiin sahata heti hyytymisen jälkeen käyntiin, kone lupasi monta kertaa mutta ei kertaakaan lähtenyt. Kaveri epäili jakajaongelmaa.

    Noh, hinattiin auto kotipihaan jossa se seisoi yön yli ja kun kokeilin seuraavana päivänä niin sehän lähti käyntiin! ...mutta ei ota kierroksia yhtään, stumppaa heti kun kaasuun koskee. Missä olet, vika?
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    anna sille bensaa
     
  3. Anonymous

    Anonymous Guest

    kato polttoaine suodattimet , ja tuleeko pumpulta soosii
     
  4. herrakani

    herrakani 1st gear

    Onks ryyppy kiilattu auki, vai poistettu kokonaan?
     
  5. camaro70

    camaro70 1st gear

    Ryyppyvivusto on sidottu kiinni.

    Bensaa tulee kyllä kaasarille asti ja pakokaasut haisi käyntiin lähdettyä todella rikkailta... mutta edelleen ihme juttu tuo yhtäkkinen hyytyminen.
     
  6. pontso

    pontso Gearhead

    kaasarissa on suodati siinä heti ekana pensalinjan jälkeen se voi mennä tukoon , vaikka näyttää hyvältä, niin EI TOIMI , kokemusta on . mutta se voi olla myös joku muu vikakin
     
  7. Rahikainen

    Rahikainen Double Gearhead

    kiännä syttyä aikasemmalle.
     
  8. Anonymous

    Anonymous Guest

    Jakaja on hyvä veikkaus, mutta itse vaihtaisin ekana tulpat.

    Samoin epäillä voi jo mainittua Qjetin omaa bensansuodatinta siinä kaasarirungon etupäässä: Jos se yleensäkin on paikallaan, se on varmaankin tukossa.
    Jos avaat kaasaria niin sitten kiihdytyspumppu ja power piston tutkinnan alle.
     

Kerro tästä muillekin!