350 SBC Mikä imusarja?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Jenkki Jesse, 30.9.2018.

  1. Jenkki Jesse

    Jenkki Jesse 1st gear

    Elikkäs mietin uspartsin imusarjoista sopivinta. Halpaa haen ja kaasari sen yläpuolelle kiinni tulee. pitääkö kaasarin ja imusarjan väliin ostaa tiiviste? (nyt kaasari on liimalla kiinni) tarvitseeko huomioida jtn muuta ostaessa...

    tätä ajattelin:
    https://www.uspartsperformance.fi/imus-che-sb-performer-rpm


    Kiitokset jo etukäteen! :)
     
  2. mietmi-3

    mietmi-3 Double Gearhead

    Kyllä se tiiviste on asiaa monessakin suhteessa. Tiivistää osat toisiinsa ja toimii lämpökatkona ja saa ne osat helpommin irti toisistaan kun on tiiviste ei liimaa.
     
  3. Tuossa imusarjan valinnassa on otettava huomioon moottorin viritysaste, käyttötarkoitus, nokka-akseli, auton paino ja peränvälitys. Valmistajien sivuilta löytyy kyllä tietoa. Jos olet kovin vakion mooottorin päälle laittamassa, niin Edelbrockilta Perfomer on parempi valinta. Perfimer RPM on enemmän viritteihyn mosiin.
     
  4. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Jos haet halpaa niin miksei käytetty?
     
    xarper tykkää tästä.
  5. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Onko perimeterbolt,centerbolt vai vortec kannet? Tuleeko squarebore vai spreadbore kaasari?
     
  6. Weijari

    Weijari Gearhead

    Mitä sulla mahtuu pellin alle? RPM on perusimua jonkun verran korkeampi.
     
  7. Jenkki Jesse

    Jenkki Jesse 1st gear

    kumpi nyt edelbrockin 650 kaasari on, niin sellainen.
     
  8. Karpov

    Karpov Double Gearhead

    Squarebore
     
  9. Rotten

    Rotten Gearhead

    Mikä siellä nyt on ja miks se pitää vaihtaa?? Mistään mitään tiedä, mut noihin aluimareihin kuuluu se noin tuuman paksu "lämpöeriste" kuten jo mainittiin!
    Tiivisteet ei enää paljon maksa, vaikka halpuutta haetaan!
     
  10. paja1

    paja1 Double Gearhead

    Squareborelle squareboresarja.esim EPS 2701 tai RPM. ei tarvi tusata minkään sovituspalojen tai muuten istuvuudenkanssa.Ja se lämpölevy ei ole tuumainen vaan varttituumainen.korotuspalat sitte erikseen.Mutta se on hyvä tuote eikä ikinä mitään liimoja tohon väliin. Muuten en ota kantaa mikä sarja pitäs laittaa/olla laittamatta kun ei aloittajan koneesta ole minkäänlaista käryä.
     

Kerro tästä muillekin!