360 moparin viritys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja tuurna, 17.7.2004.

  1. tuurna

    tuurna 1st gear

    Auttakaa tyhmää/tietämätöntä. Mitkäolis järkevimmät viritykset moppeen?, kun kyseeson joka päiväinenkäyttöauto(parin vuoden pääst). Kannttaako kannet koneistaa vai ostaa valmiit tehomallit,lyhyet vai pitkät pakosarja? Että tämmöstä kysymystä tälläkertaa.
     
  2. Anonymous

    Anonymous Guest

    Paljonpa annoit tietoa nykyisestä kokoonpanosta, mikä koppa, perä, laatikko yms. ja paljon voimaa siitä vehkeestä haluat. Vähän enempi taustainfoa, ni saattaa tulla hyviäkin ideoita!!
     
  3. tuurna

    tuurna 1st gear

    kone on jokin erikoinen 360cid, 727 loota(just korjattu),perä lukoton, aavíkko välitys. Paperissa lukeet et 280hp, en tiie et mitenkä mahollista kun tos pitäis olla 150hp, police special? Ajattelin b&m remmiä ja holleyn 600cfm. Omatekoiset pakosarjat+ 2x2,5" rosteri putket. Mitenkähän toimis/olisko laillinen?
     
  4. tuurna

    tuurna 1st gear

    ja tietyst msd virranjakaja, accelin tulpanjohdot.
     

Kerro tästä muillekin!