360 remmi-dusteriin kilvet?

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja sherif, 30.3.2007.

 1. sherif

  sherif 1st gear

  Kuinkas mahoton yhtälö tommonen on? Minkämoisilla pannuilla dustereita on saatu leimattua? Jos jollakin löytyy tommonen paketti pellin alta niin mielelläni ottasin vaikka rekisteriotteesta jäljennöksen..
   
 2. RB-440

  RB-440 1st gear

  Eikös tossa alkuvuoden V8 magaziinissa nimenomaan ollut remmi Dusteri, oliskos ollut peräti isolohkolla? Ja muistaakseni siinä oli rekisterikilvetkin. Josko siinä sitten olisi lähtökohta jonninmoinen.
   
 3. Mopuristi

  Mopuristi Gearhead

  Eipä se auta jos muutoskatsastus on tehty yli 10v sitten, oli säädökset erilaiset. Onko koneen koko alkuperäinen vai muutoskatsastettu ? Ei kai siinä muuta ole kuin laitat ahtimen ja mittautat tehot, joiden täytyy olla prosenttirajojen sisällä (vertailumoottorin teho +10 vai 20%)
   
 4. Pahapää

  Pahapää Gearhead

  linkki

  Tossa viittaus AKEn sivulle,siellä puhutaan turbosta mutta kuitenkin kyse on ahtamisesta +20% vertailu moottorin tehosta. Ja uskottava selvitys tehoista tarvittaessa (dynolappu)
   
 5. sherif

  sherif 1st gear

  Auto muutoskatsastettu 318:lle aikanaan.. Jaa onko DartBlowerin kansikuva-auto ihan tielaillinen peli? Täytyy katsurille viedä V-8 luettavaksi :lol:
  Mikäs on sitten tehokkain mylly mitä tossa voi käyttää vertailumoottorina?
   
 6. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei ollu viime vuonna leimattu ahtimella, mutta tänä vuonna olis kuulemma tarkotus muutoskatsastaa.
   
 7. Duster_71

  Duster_71 1st gear

  kyseleppä nimimerkki: blowerduster sillä on ainaki moinen kompinaatio
   
 8. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  Mikä on ollut isoin moottori dusteriin ? ei muuta ku alusta vastaamaan semmosta ja selvitykset paperille että palikat on siellä sekä dynotodistus mistä selviää moottorin teho ja konttorille hakemaan kilpiä.

  ahtaminenhan laskee tarvittaessa tehoa jos vakio moottorissa on liikaa hönkää.
   
 9. martiar

  martiar 1st gear

  Tilavuudeltaan 360:n mutta tehokkain on 340:n .....
  Joten ne on lähtökohdat ...
  Autoa ei ole koskaan tehty isolohkolla mutta tietysti voi verrata vastaavaan autoon esim. 69 barracudaan tai dartiin johon on saanut 440:n tehtaalla jo .... ja 68:n hemi ....
  Periaatteessa sama auto kuin dusteri mutta ei mallisarjalainen .....
  Joten ei todellakaan niin yksin kertaista kuin luulisi ....
  Jos löydät dusterin jossa kaikki luvat valmiina ja leimattuna on kaikista helpoin tie saada kyseinen tekniikka sellaiseen autoon ....

  AM-Racing
   
 10. dart -66

  dart -66 Gearhead

  Tuossa kävin vuodenvaihteessa kyselemässä noita isolohko+a-bodytulkintoja vakikonttorillani ja kanta oli että 63-66 EI SAA mutta 67-up oli sitten barracuuda, dartti tai valtteri niin sinne vaan
   
 11. kasipallo

  kasipallo 3rd gear

  juu eli 67 valluun saa laittaa 383 + 20% eli 459.6...eli voi lentää :rotfl:
   
 12. martiar

  martiar 1st gear

  Aikoinaan sai Dart-65 GT:hen BB- mottorin .... ja sellainen tulee markkinoille tässä kesän kynnykselä ..... siis leimattu ja valmis peli ....
  Jos todellista tarvetta niin voin antaa yhteystiedot omistajaan .... vaihto vain rahaan ....

  AM-
   
 13. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Meillä on ollut noita isolohkosia early a-bodyja muutama. Mä oon aika varma, että sellasen saisin tänä päivänä leimattua isolohkolle kun on samaa A-body mallisarjaa kun noi uudemmatkin. Tehtaan kirjoista löytyy kyllä aukotonta todistetta asiasta kymmeniä sivuja niin, että ton konttorilla pystyy "aukottomasti todistamaan".
   
 14. dart -66

  dart -66 Gearhead

  No, jos harrastemyönteinen ja asioita ymmärtävä katsuri on sitä mieltä että ei onnistu niin kyllä mä uskon. Tiedän että (ainakin) teoriassa voisivat olla samaa mallisarjaa, mutta vaatii pokeria ja huolella valittuja sivuja varaosakirjoista... :wink:

  Ja Dart/Barracuda 67-up kelpaa rinnakkaismalliksi Valiantille, niin saahan Valluun isomman kuin 383 + 25%
   
 15. Blower Camino

  Blower Camino Gearhead

  mallisarjaan kuulumisen voipi joutua todistamaan maahantuojan paperilla.
   
 16. Tomaso

  Tomaso 3rd gear

  Eipä ole Plymouthin maahantuoja ollut hengissä vuosikymmeniin...
   
 17. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Eikä tarvitse todistaa maahantuojan papereilla yhtään mitään. Olen itsekin törmännyt tohon, että katsastusasemat mielellään näkis edessään maahantuojan kirjoittaman "virallisen" todistuksen, jossa lukee, että tälle ja tälle autolle saa tehdä tuota ja tuota, sekä bukstaavit alla. Sellasella homma varmaan hoituu helposti, mutta sellasen vaatimiselle ei ole mitään perustetta. Eikä sellasen myöntämiselle välttämättä maahantuojalla edes pätevyyttä, tollanen lupa on enempi sellanen "käsienpesupaperi". Ja samaan hengenvetoon vois lisätä, että noi meidän molemmat entiset early A-body isolohkot on aikoinaan leimattu nimenomaan maahantuojan ja piirimyyjän myöntämillä ylläkuvatun kaltaisilla luvilla. Saattais jopa löytyä vielä tollanen lupa tallesta, Chrysler maahantuojan teksti '65 valianttiin kuului kutakuinkin näin "Plymouth Valiantiin, runkonumero XYZ456, saa vaihtaa alkuperäisen 2.78 litraisen moottorin tilalle 6.27 litraisen moottorin numero 999. Ei vaadi muutoksia auton muissa rakenteissa, kuten jarruissa, jousituksessa tai voimansiirrossa." Ja näin saatiin muutoskatsastettua isolohko A-body, tosin kolmilovinen rattiakrahkamanuaali vaihtui 727 automaattiin, mutta muuten liikuttiin edelleen vaikkapa 9" rumpujarrujen turvin.
   
 18. xp

  xp Gearhead

  Vieläköhän ko. Valiantti on liikenteessä? Joskus 80-luvulla oli jäähallin parkissa myynnissä vanha Vallu 383/727/ 8 3/4 takarenkaina 295 milliset. Joku ruskehtava, hyvä tekniikka valianttiin.
   
 19. xp

  xp Gearhead

  Vieläköhän ko. Valiantti on liikenteessä? Joskus 80-luvulla oli jäähallin parkissa myynnissä vanha Vallu 383/727/ 8 3/4 takarenkaina 295 milliset. Joku ruskehtava, hyvä tekniikka valianttiin.
   
 20. vipottaja

  vipottaja 1st gear

  Ei oo tällä hetkellä liikenteessä, vaan työn alla. Toi kuva on vuodelta 2002 Kiikalasta:
  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!