383-70 lämpö ongelma

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Mopar Association ry', aloittaja FURY BB, 16.5.2010.

  1. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Eli lämmöt nousee ajossa ja tyhjäkäynnillä 110 c ja yli .Porisee paisuntasäiliöön ja letkuissa ajon jälkeen melko kovin.on alkuperäinen propeli ja lisä flekti,järjestelmä pesty 3 kertaa,korkki uusittu,kansi remppa tehty,yms.Mikä h....tti tätä riivaa?Onko tietoo? :( HELP :-?
     
  2. Mokaman

    Mokaman Double Gearhead

    Onko alkuperäinen jäähdytin? Näkyykö kennoissa vaurioita? Haiskahtaa siltä että jossain on tukos... Oliko muuten paljon kuravettä syylärissä ennen kuin ensimmäisen kerran putsasit järjestelmän?
     
  3. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Mulla Fury oireila samalla tavalla. Jäähdytin oli kattilakiven tukkima. Ei lähtenyt kivet jäähdytinkorjaamon "lipeäkylvyssä", eli hukkaan meni sekin raha. Uusi jäähdytin jelppasi.
     
  4. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Näyttää siltä et jäähdytinvika saa kannatusta,eikä esim lohko yms vika.Syyläri näyttää ulkoisesti siistiltä,mut kyllä sieltä tuli ruskeeta vettä toisen pesukerran jälkeen. :odroll:
    Sattuisiko jollain olemaan ylimääräistä Ehjää jäähdytintä? :oops:
     
  5. boltsi

    boltsi 1st gear

    Melki suosittelen ostamaa US-partsista alusyylärin sinne eikä hintakaa taida olla ihan kauhia. Vanhoista ja käytetyistä kun on vaikee mennä sanomaa onko ehjiä ja kulkeeko vesi läpi... Ennen ku tietysti kokeilee. :-?
     
  6. FURY BB

    FURY BB 3rd gear

    Joo arvelut meni nappiin :D Nyt uusi kaksi rivinen alu syyläri ja eilen noin 300km koe ajo eikä kertaakaan lämmennyt yli 85c :rotfl:
     

Kerro tästä muillekin!