39 Ford etulokasuojien erot?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Rod & Kustom.', aloittaja Jäpälä, 16.12.2007.

  1. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    No ni, auttakaa maalaista. Mitenkä on noiden 39 standartin ja deluxe etulokkareiden vaihtokelpoisuus tai EROT. Kun täällä nurkilla olevat kaikki on noita std malleja niin ei pääse vertaamaan.
     
  2. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Kun moistais oikein, ainakin valon keskeltä kulkee standardissa pokkaus taaksepäin,.DL on "pyöreämpi" ja takareuna kaartuu alaspäin,kun stanun takareuna tekee pienen nousun ja sitten laskeutuu alas.Katso WESCOTTSAUTO.COM sieltä löytyy myös hintoja
     
  3. -zzz-

    -zzz- Gearhead

    Stanun ja DeLuxen keulat ovat erään tiedon mukaan tulipellistä lähtien erilaiset, onhan stanun akkukin eri paikassa kuin deluxessa. Deluxen konepelti ainakin näyttää alareunastaan leveämmältä ja sehän on tyypiltäänkin kokonaan alligaattorimallia, kun taa stanussa pysyvät pellin sivuosat paikoillaan kun pelti nostetaan. Muutoin stanun valot ovat huomattavasti keskemmällä kuin deluxessa.
     
  4. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Juu. Mullakin on cowlin kylkien muokkaus meneillään, kun DL:ään tulee stanun keulapellit. Leikkaan nuo DL:n cowlin kyljet hemmettiin, kunhan eka löydän jostain suht terveet stanun kylkipalat... :odroll:
     
  5. Jäpälä

    Jäpälä Gearhead

    Ja minäkö oon meinannut just toisinpäin... Jos seppä leonardo on kuulolla ni kumpaanko malliin löytyy lokasuojien muotit? Vai onko Puli:lla hyviä vaihtareita?
     
  6. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Stanuun löytyy.Tein joskus Rauman kavereiille yhden sarjan.Tulossa on kuitenkin molemmista etusista uudet muotit.En olleet prikulleen sellaiset nämä ekat mitä nämä Kuopiosta lainassa olevat.
     
  7. tzei

    tzei Gearhead

    Milläs mallilla ne keiteleellä alkaa olla ne etulokasuojat? Joko ryhdytään pottukellarissa irrottelemaan niitä takalokasuojia? Kiire ei etusilla vielä ole kun eivät ole perhana vieläkään saaneet hiekkapuhallettua sitä minun koria. Menee ilmeisesti ens vuoden puolelle sen kanssa...
     
  8. -zzz-

    -zzz- Gearhead


    Löytyykö muuten tollaiseen takaloksuja, olen funtsinut traileriin lasikuituloksuiksi vanhaa mallia?
     
  9. Seppä Leonardo

    Seppä Leonardo Gearhead

    Lokareita Fordiin

    Sellaisiin on muotit kuten 32,34 ,35,37 standard,34 löytyy myös levitetyt 3".Jimin levittämät,tietysti toinen puolituumaa leveämpi.De luxen lokasuoja muottien valmistukseen pitäis päästä piakkoin.
     
  10. Puli-Song

    Puli-Song Gearhead

    Oli ajettu keula vähän lysmyyn, joten laitoin kaikki keulan pellit kiertoon yhelle innokkaalle pellinpaukuttajalle. Ne mulla paikallaan olevat covlin kyljet on niin kolhuset ja mädät, et niitä ei paljon kannata asennella. :cry:
     

Kerro tästä muillekin!