3d malleja. Esim. 3d-tulostamista varten.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja Mekaniikkamies, 21.4.2020.

Tags:
  1. Mekaniikkamies

    Mekaniikkamies 1st gear

    Sattui silmään jossakin keskustelupalstalla keskustelu, jossa mietiskeltiin harrasteajoneuvojen muoviosien ja pienten nippelien tulostamista 3d-tulostimilla. Tulostimia kun tuntuu olevan joka niemessä ja notkelmassa mutta 3d-mallintajista tuntuu olevan puutetta tai piirtäjät ovat osanneet hinnoittelevat työnsä pilviin.

    Työskentelen mekaniikkasuunnittelijana ja käytössäni on useampikin ammattitason 3d-suunnitteluohjelma.
    Olen omiin projekteihin toteuttanut 3d-malleja ja tulosteita ihan mielenkiinnosta. Voisin harrastehommina toteuttaa harrastajille 3d-mallennuksia, esim. 3d-tulostamistamista varten.

    Toki voin toteuttaa myös muitakin suunnittelu- ja piirustusprojekteja.

    Jos kiinnostaa, niin laittaappa viestiä.
     
  2. bathory

    bathory Gearhead

    Onko sulla myös 3d-skanneri käytössä? Sellanenhan kova peli olisi. Saisi sitten pienet murtumat yms. korjattua koneella ja tehtyä peilikuvaa yms.
     

Kerro tästä muillekin!