3Gen camaroa ostamassa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja capri30S, 15.8.2013.

  1. capri30S

    capri30S 1st gear

    Tollasta nyt kovasti tekisi jostain kumman syystä mieli, tai oikeastaan on tehnyt jo pitkään, joskus 1985 rakentelin monogramin pienoismallinkin moisesta, ja aina pitänyt tyylikkäänä.
    Onkos mitään yleisiä huomioon otettavia asioita tuollaista ostettaessa, paitsi tietenkin ne perinteiset "osta niin hyvä kuin mihin rahat riittää" ja "vältä kutoskoneista".
    En ole ensimmäistä harrasteautoa ostamassa, eli siis sellaisia perus mallikohtaisia juttuja. Onko joitain tiettyjä osia vaikea saada, tai onko joku tietty moottori hyvä/huono.
    Käyttöautoksi tulossa nyt ainakin siihen asti kun lumet tulee, pikkarilla sitten talvi.

    TPI koneinen, targakattoinen auto olis mielessä.
     
  2. JnZm

    JnZm Gearhead

    http://forum.f-bodyfinland.com
    http://www.thirdgen.org

    Aika hyvin löytyy osia noihin 3gennereihin, valmistusmäärät satoja tuhansia. Hinnatkin aika montussa eli edullisia hankkia. Mitä tsekkaisin on targapalojen reunojen ruosteet ja tiivisteet sekä roikkuuko ovet (kun se targa nyt ei ilmeisesti ole niin jäykkä kuin kovakattoinen)
     
  3. capri30S

    capri30S 1st gear

    Ny olis camaro pihassa.. Huomenna pitäs tarkemmin tutkia mitä tuli ostettua, mutta kotio toi n. 160 kilsaa ihan ok, mitä nyt tuoreet jarrupalat edessä vähän lämpis.
     

Kerro tästä muillekin!