3lov manuaali + lattiakeppi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Finnish Dart & Valiant Association ry', aloittaja 660, 29.3.2012.

  1. 660

    660 1st gear

    nyt loppu tappelu ton väljän ja surkeen rattikarahkan vääntö ja ajattelin kysyä et mikäs olis edullisin/ helpoin tapa siirtää toi keppi lattiaan?
     
  2. maxvo2

    maxvo2 Double Gearhead

    904 automaatti..
     
  3. mavi

    mavi Gearhead

    Minulla on ollut noin 30v. -65 Dartissa Lancerin keppi,hyvin toimii , on kelvannut katsastuksessa ja museotarkastuksessa,etusohvalla saa ola edelleen kuski + 2h .Hommassa on muutama jippo joka täytyy tietää, ne täytyisi kertoa vaikka puhelimessa. On myös yksi mahdollisuus vielä ,nimittäin -66 malliin sai Autokeskuksessa asennettua Lattia-shifterin kolmiloviseen , mulla on mainoskuva sellaisesta , jos semmoinen osa löytyis jostain.
     
  4. dart -66

    dart -66 Gearhead

  5. Ilpo

    Ilpo Gearhead

    Moro,
    Laitoin yv:n
     

Kerro tästä muillekin!