4 D Racing Dartti myyty kö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja askut, 4.12.2005.

  1. herrakani

    herrakani 1st gear

    heh heh ei pojat näin kilpaa ajeta.

    Ostakaa ensin auto sentään ajakaa sitten vasta. Rohkeimmat tietty rakentais vielä auton luokitusta vastaavaks ja ajais lisenssit..
     
  2. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Ehkä tää on sitä virtuaalidragracingiä? :rotfl:
     
  3. reiskaparsa

    reiskaparsa 1st gear

    joo

    näyttää olevan sivut alhaalla......no onneks otin meilosotteet paperille talteen lähet9in tossa aamulla pojille meilii ja vastasivatki suht nopeesti.....sain puhelinnumeron ja soitin ja aika auliisti pojat ainakin ovat valmiita kertomaan aikeistaan.......tarkotus ois käydä työpäivän päätteeks kahvilla niiden kaa . kirjottelen sitten illemmalla lisää ku aisoiden oikea laita on tiedossa....
    ja kuten aikasemmin sanoin nii ei nää pojat ainakaan henkilöllisyyttään tai yhteystietojaan oo pantannu millään lailla.......joten ei ainakaan se oo omiaan puhumaan tarkotuksellisen kusettamisen puolesta....................
    kun kerran kävi näin helposti yhteyden saaminen nii voisitte muutkin vaivautua ottamaan selvää ihan itekki asioiden oikeasta laadusta eikä jaaritella ku ämmät....kirjottelen taas lisää illemmalla ku oon käynny juttelee ukkojen kaa.............ja voin sitten sille yhelle hehetteliälle sanoo ett mull ei todellakaan oo mitään tekemistä sen firman kaa...ainakaan vielä....jos homma on asiallisella pohjalla ja idea hyvä saatan kyllä jatkossa avittaa jos tällaisen vaatimattoman ajojärjesteliän osaamista satuttais tarvii.....no sitä joutaa sitten kattomaan
     
  4. mätiäinen

    mätiäinen Gearhead

    OHO! Onpas ollut tapahtumia sitten viime käynnin.
    Sen kummemmin puuttumatta asioiden kulkuun jne. sain tänään tiedon ko. henkilölötä, että heidän rahoitus kuvionsa ovat menneet mönkään ja se siitä. Samoin heidän sivut on suljettu ja kuvat poistettu.

    Nyt sitten on mahdollista myös seuraavanlainen paketti!!!!

    Eli tämä auto

    http://www.overdrive.fi/forum/viewtopic.php?t=61485

    4d dartin koneella. Tällä paketilla saatte ehkä suomen halvimman 10 sekunnin auton. Hinta ilman asennuksia 13 000.00 euroa. :rotfl:
    Siinä se olis aito katsastettu laillinen katuauto.

    Ralli on myös edelleen myytävänä kokonaan ja dartin kone kuten ennenkin.

    Nyt sitten rohkeat kiinnittämään tälläinen paketti ensi kesän kahinoihin.
     
  5. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    No joo. Elämä on ainakin mua opettanut suhtautumaan kaikenmoisiin juttuihin enempi realistisesti vaikka perusoptimisti olenkin :wink: Kerronpa elävästä elämästä esimerkin joka ei siis liity tähän topicin tapaukseen ja tiimiin suoranaisesti mitenkään mut kertoo vaan millasiin juttuihin oon törmännyt ja miks tietty tarkkuus on paikallaan.
    Tää esimerkkihomma tapahtui kymmenisen vuotta sitten rallimaailmassa. Lähdin silloin kartturiks kaverille junnu SM.ään ja meillä oli keskenään hyvin toimiva kättä päälle kaverien kesken -sopimus. Eli kuski hommas auton (Celica gt-four) ja vastas sen rakentamis- huolto- ja korjauskuluista ja kaikki kisakulut (ilmoittautumismaksut, bensat, renkaat, huoltomiesten plus omat safkat ja yöpymiset jne.) hoidettiin fifty-fifty niin että osuutensa sai maksaa joko ite tai sit hommata sponsseja niiden kattamiseks. Ja tää homma toimi. Pari vuotta ajettiin, hauskaa oli ja hommasta jäi kaikille osapuolille pelkästään hyviä muistoja.
    Mut samaan aikaan ja samassa luokassa kilpakumppanina ajoi samanlaisella Celicalla eräs herra, kutsuttakoon sitä nyt tässä vaikka X.ksi. Tää kaveri oli melkoinen supliikkimies ja jotenkin puhujanlahjoillaan ja joillain esittämillään "dokumenteilla" se oli saanut hankittua oman Celicansa eräältä yksityiseltä myyjältä haltuunsa niin ettei maksanut siitä noutotilanteessa mitään. Samoin heti kauden alussa se oli hakenut usealla kymppitonnilla renkaita alan liikkeestä onnistuttuaan saamaan kauppiaankin siihen luuloon että homma on ok sillä että lähettää niistä gummeista laskun tämän X:n isän yritykselle, joka toimii sen tiimin pääsponsorina. No, pari kisaa se ehti ajaa kunnes kävi käpy. Auton omistaja suivaantui siihen ettei rahoja autosta kuulunut, ostajaa ei saanut kunnolla tavoitettua mistään eikä se vastannut yhteydenottopyyntöihin. Oltiin sit kauden kolmannen kisan lähtöpaikalla ja siellä tämä mainittu kilvanautoilijakin oli taas osallistumassa mut eipä ajanutkaan enää metriäkään kun auto käytiin hakemassa siltä pois. Homman toteutus oli vielä niin hieno että mahtoi X.ää korveta eli se ehti touhuta siinä tapojensa mukaan aina hyvinkin näyttäväelkeiseti tekien kaikki sen kisan ilmoittautumiset, katsastukset ja alkujutut ja ajaa sit kaupungin keskustaan järjestetylle lähtöpaikalle. Mut juuri kun se oli vuorollaan siirtymässä lähtökorokkeelle niin siinä hyvinkin runsaslukuisen yleisön edessä paikalle tuli pari virkavallan edustajaa ja kehotti kaveria nousemaan ulos autosta ja jättämään sen siihen jotta auto saadaan sitten vietyä pois sen oikealle omistajalle (jolle siis tämä "mestari" ei ollut lupauksistaan huolimatta maksanut vieläkään mitään). Siihen päättyi vähän nolosti sen kaverin kausi ja jälkeenpäin selvis että mm. ne renkaat se oli hommannut samanlaisella vilunkipelillä, ei sillä ollut mitään diiliä isänsä kanssa vaan sen isä oli ilmoittanut renkaista laskun lähettäneelle kaupiaalle ettei hänellä oo enää vuosiin ollut mitään tekemistä poikansa kanssa eikä halua ollakaan sen kanssa missään tekemisissä.
    Ja muuten, omalla nimellään tääkin kaveri ajoi, tosin oli jo kertaalleen vaihtanut sen ihan virallisesti maistraatissa aikaisempien juttujensa takia. Se meitä jäi silloin sit kyllä askarruttamaan että mitenhän saavutetut SM-pisteet menis siinä tapauksessa jos vaihtaa nimensä kesken kauden, saakohan vanhalla nimellä ajetut pisteet pitää :rotfl:
    Mut ettei reiskaparsan tai muidenkaan tarvi vetää hernettä nenään niin korostan siis vielä sitä että kertoilin tässä ihan eri tapauksesta ja tää stoori on siis vaikkapa vaan ajanvietteeks kirjoitettu tositarina siitä millasiin suorituksiin noissa ympyröissä voi törmätä ja on tullut törmättyä ja millasella toiminnalla jotkut tekee sit rehellisellä pelillä harrastavillekin haittaa.
     
  6. Nutlass

    Nutlass Gearhead

    Re: joo

    No miten sattuikaan...


    No miten sattuikaan,olitte vielä samalla paikkakunnallakin?



    Mielenkiinnolla jäämme odottamaan. :eek:
     
  7. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: joo


    Älä nyt enää viitti jauhaa tuota. Näkee sokeakin otsallaan että sä olet joko koko homman organisaattori, tai muuten vaan samassa ojassa. Miksi satuit liittymään overdrivelle vasta nyt justiin kun alettiin ihmettelemään homman tarkoitusperiä? Ihan sattumalta varmaan :rotfl:
    Miksi et ole koskaan keskustellut missään muulla osastolla (paits haukkunu Luppen asiallisista kommenteista)?
    Miksi olet ainoa joka huutaa ja meuhkaa kuin heikkopäinen ihmisiä vastaan, jotka suhtautuvat epäilevästi kusettajiin?
    Miksi haluaisit jeesiä jotain pilvilinnoissa lentelevää aloittavaa "tallia" jos et itse ole syvällä samassa suossa tai jätkät eivät ole kavereitasi, kun niitä toimiviakin talleja on pilvin pimein ja esmes fyyralla on varmasti käyttöä talkoomiehille?

    Suomeksi sanoen aikamoisen läpinäkyvää... Nyt vaan sitten perinteisesti jännätään että kuinka monella eri käyttäjätunnuksella sama kaveri tulee vielä puolustelemaan kantaansa :rotfl:
     
  8. caballista

    caballista 1st gear

    Re: joo

    Enemmän minua tässä huolestuttaa, jos kaveri onkin "syytön". Kaivelee muistilappujaan ja käy kavereiden kanssa kahvilla - ihan vain puolustaakseen kavereita. Reilu jätkä, me muut vaan tuskaillaan vapaa-ajan puutteessa ja kaveri auttaa suomen kiihdytysautoilua eteenpäin vieviä ammattilaisia, ihan ilman korvausta.

    Tämä viestiketju oli aika helmi, en normaalisti lue tätä osastoa mutta kävin lukemassa "mainoksen" tähän FHRA:n vastuu - viestiketjusta.
     
  9. Jza

    Jza Double Gearhead

    Re: joo


    Miksi se sitten väittää että ei ole mitään tekemistä putiikin kanssa ja ei tunne niitä tyyppejä? Ihan vaan vahingossa törmännyt niiden nettisivuille ja päättänyt omistaa elämänsä tuntemattomien kavereiden auttamiseen ja puolustelemiseen? :odroll: No, voihan niinkin olla mutta aika moni asia tässä haiskahtaa ja sotii vastaan.
     
  10. Hd-hippi

    Hd-hippi Gearhead

    No onhan se melkoinen luottamuksen ja ammatitaidon näyte kun on onnistunut tuomaan jopa 2kpl kohta 14v vanhoja opeleita!!! :odroll: :rotfl: :odroll: :rotfl:
    Taidanpa lähettää heti kaikki irti lähtevät käteisvarani noille, että kaverit sais tuoda mun unelma-auton...
     
  11. kipinä

    kipinä 1st gear

    GEARJAMMER korjasi ystävällisesti mun mokan eli www.dreamcars.fi on kyseinen linkki eikä mitä minä ilmoitin mun moka :(
     
  12. BigBlock-V8

    BigBlock-V8 3rd gear

  13. Jza

    Jza Double Gearhead

    paljastumiseen? No, en tiedä mutta hollantiin näyttäisi noiden sivujen tie johtavan... Voihan sen palvelun toki sieltäkin ostaa jos välttämättä haluaa.
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Hollantiin? Hollannin tunnus on NL. Eiks toi TK mene jonnekin kaukaisille eksoottisille saarille missä voi kuka tahansa avata millaiset sivut vaan?
    Ei mun pitänyt tähän ketjuun kirjoittaa, mutta mielenkiinnolla odatan reiskaparan juttua kun hän on tänään käynyt kahvilla niiden kanssa..
    Mutta kuka toi Mr Brainwaste oikein on?
     
  15. askut

    askut 1st gear

    se on varmaan se lintuantti
     
  16. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Mika! Mitäs jos tehtäis sellainen diili, että hoidat mulle kaikki markkinointiin aikomasi raha, tietysti käytettyinä seteleinä isoissa ruskeissa matkalaukuissa (voin noutaa kuormurilla). En lupaa mitään vastineeksi, mutta varikolla voisit joskus saada pullollisen olutta. Kylmää tai lämmintä, mitä nyt sattuu olla ja jos ajoitus on oikein kohdallaan, ehkä ihan täysinäisenkin. :rotfl: :rotfl:

    Ei laiteta minkäänlaista tarraa, enkä osta sinulta mitään, ettei tule :argue: .
     
  17. Jza

    Jza Double Gearhead

    No, seurasin osoitetta kuitenkin hollantiin. Se on helppoa kun katsoo mikä IP siitä osoitteesta vaikkapa pingatessa vastaa ja tällää sen osoitteen palveluun www.ripe.net -> whois database. Itse TK pääte kuuluu Tokelau saarille polynesian saaristossa, mutta tuo palvelin toimii Amsterdamissa. Siellä herra Joost Zuurbier nähtävästi omistaa pienehkön webbipalvelufirman....
     
  18. johu

    johu Gearhead

    Ei kannata sokeasti uskoa siihen mitä traceroute sanoo. Tässä tapauksessa on näköjään ostettu .tk-domainin mukana frameilla tehty redirect palvelu. Osoite www.southcoastracing.tk kyllä menee sinne hollantiin, mutta sieltä tulee ainoastaan tieto että sivut ovat oikeasti http://www.dreamcars.fi/southcoastracing/ osoitteesta josta sun selain ne sitten latailee. Siis lataili kunnes ne sieltä äskettäin joku poisti.

    Tuo tapa on melko yleinen kun pitää saada mahdollisimman halvalla sivut aikaiseksi eikä haluta maksaa webisivuja hostaavalle firmalle jokaisesta domainista erikseen sitä paria euroa kuussa. Ostetaan vain yksi osoite tai sitten käytetään ISP:n esim. ADSL-liittymän kylkiäisenä tarjoamaa tilaa johon kaikki domainit ohjataan. Ei se toki kauheasti vakuuta ainakaan itseäni jos joku firma tämmöiseen päätyy, mutta kotikäyttäjälle ihan riittävä vaikka onkin kikkailua.

    Sivut muuten näkyy olevan nykyisin osoitteessa http://www.dreamcars.fi/southcoastracing/uusi/ jos jotain kiinnostaa. Mitkään uudet sivut nuokaan eivät ole vaan viimeisin muutos tehty 25.11.2005.

    Ohessa vielä uteliaille tiedoksi päivämäärät koska mitäkin sivuston osaa on viimeksi muokattu.
    Oct 14 13:12 bg.jpg
    Oct 25 11:30 fullbg.png
    Oct 25 12:00 car1.jpg
    Oct 25 12:02 index.html
    Oct 25 12:06 team.html
    Oct 25 12:10 car2.jpg
    Oct 25 12:15 cameraman.jpg
    Oct 25 12:18 car3.jpg
    Oct 25 12:25 logosmall.jpg
    Oct 25 12:25 yhteys.html
    Oct 25 12:27 sponsorit.html
    Oct 25 12:28 scrtv.html
    Oct 25 12:29 kilpuri.html
    Oct 27 14:28 c.jpg
    Nov 22 10:23 fullbgc.png
    Nov 22 10:26 circuit.html
    Nov 25 17:18 rata1.jpg
    Nov 25 17:24 circuit2.html
     
  19. Jza

    Jza Double Gearhead

    Totta, myönnetään. En jaksanut sen syvällisemmin tähän tutustua, niin tsekkasin tosiaan vaan DNS:ään vastanneen osoitteen ja sitä kautta maan ja vastuuhenkilön...

    Oli miten oli, niin pitkään on jamppa ollut kahvilla näiden tuntemattomien kavereiden kanssa, kun ei ole mitään kuulunut vieläkään :odroll:
     
  20. reiskaparsa

    reiskaparsa 1st gear

    joopajoo taas

    no joo...menee jutut sen sorttisiks etten viitti kirjotella enempää........
    eiköhän tätä paskakasaa oo teidän tietäjien kaa tullukki jauhettua ihan tarpeeks
    hauskasti allekirjottaneesta tuli yllättäen oikeen projektin vetäjä....
    oote te pojat hauskoja....no onhan se niin että paskakasaa tonkisessa haju tuppaa vahvistumaan...sillä tarkoitan tän sivustoon kirjottaneiden henkilöiden kommentteja.........ihan sama olkaa missä uskossa haluatte.
    kävin kuitenkin kahvilla ja käsittääkseni sekä minulla että kyseisen auton oikealla tai nykyisellä(käytettäköön mitä termiä hyvänsä ) omistajalla,
    on aikas paikkaansapitävät tiedot asian oikeasta laidasta.....................
    ja nehän on loppujenlopuksi sellasia asioita että ne ei kuulu kellekkään meistä....kahden kauppa on kolmannen korvapuusti...........................
    olka te synnittömöt onnelisia omassa täydellisyydessänne
     

Kerro tästä muillekin!