4 D Racing Dartti myyty kö?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja askut, 4.12.2005.

  1. Jza

    Jza Double Gearhead

    No pistäisitkö ne paikkansa pitävät tiedot sitten vaikka johonkin näkyviin? Nyt kun sivustot netistä ja kaikki yhteystiedot "hävisivät" yht'äkkiä johonkin...

    Jos teillä on tieto asioiden oikeasta laidasta, niin eikös ne kannattaisi sitten pistää tännekin ylös, että saadaan ammuttua huhut alas taivaalta ja pidetään faktat faktoina?

    Ollaan siinä uskossa missä ollaan ennen kuin joku toisin näyttää!
     
  2. NHRA

    NHRA 1st gear

    GMC 6000: Kuulostaa hyvältä! Tosin tarvitset kyllä vähintään täysperävaunun niiden seteleiden kuskaamiseen... :rotfl:
     
  3. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tais tuo Mätiäinen, jonka omistuksessa auto kuitenkin on, laittaa jo tonne oman selvityksensä. Mä oon seurannut jonkin verran tota myyntitouhua sivusta, eikä hommasta totisesti tullut pitkää eikä leveetä. Ainoo mitä riitti oli intoa ja lupauksia jotka nekin loppui siihen kun olis tarvinut alkaa näkyä jotain konkreettista. Vaan ei kai tossa mitään; kun ei kerran nää jutut pidä paikkaasna niin asiat voitanee jättää omaan arvoonsa. Vaikka ilmeisesti toi kauppa menikin väärinkäsitysten takia sivu suun, niin onneks noita muita kilpureita on vielä kaupan. Voi vaikka meiltä käydä ton Rallin hakemassa, joko mätiäisen dartin moottorilla tai omallaan, ja näyttää kesällä kaikille närhen mukaan. Siihen ei tarvi kun rahaa sen verran mitä kuka tahansa normaali ihminen saa parin päivän varoajalla pankista.
     
  4. BRC1

    BRC1 Gearhead

    Re: joopajoo taas

    ..........................amen................................. :lol:
     
  5. caballista

    caballista 1st gear

    Re: joopajoo taas

    Onneksi olkoon sinulle ja Onnea teille projektin parissa.

    P.S. Tekstiä on kevyempi lukea jos jokainen virke ei pääty enempään kuin yhteen pisteeseen ja uusi lause alkaa isolla alkukirjaimella. Kirjoitettu asia on aina tärkeintä mutta kirjoituksestakin pitää saada tolkkua.
     
  6. herrakani

    herrakani 1st gear

    Mulla jäi vielä hieman epäselväksi että mikä se mahdollinen projekti nyt oli. Jos kerran Dartti oli myyty ihan toisille tyypeille ja kilparatahanketta ei ole viety eteenpäin.
     
  7. Mopeman

    Mopeman 3rd gear

    Tostahan se selviää:
    "kävin kuitenkin kahvilla ja käsittääkseni sekä minulla että kyseisen auton oikealla tai nykyisellä(käytettäköön mitä termiä hyvänsä ) omistajalla,
    on aikas paikkaansapitävät tiedot asian oikeasta laidasta.....................
    ja nehän on loppujenlopuksi sellasia asioita että ne ei kuulu kellekkään meistä....kahden kauppa on kolmannen korvapuusti..........................."

    Ai mikä ja kenen?
     
  8. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead


    Aivojäte :rotfl: :rotfl: toi nimi kuvastaa koko hommaa aika hyvin :rotfl: . Tätä on huvittava lukea ja onneksi kupla puhkesi ajoissa eikä vasta yhden kisakauden jälkeen.
     
  9. B.B.Chevy

    B.B.Chevy Double Gearhead

    Tää nyt on ainakin hyvin ristiriitainen lausunto "ja nehän on loppujenlopuksi sellasia asioita että ne ei kuulu kellekkään meistä...."
    Hankkeelle haetaan siis kovasti aktiivisesti ja julkisesti sponsseja eli sponsoriks vois siis olla kiinnostunut vaikkapa kuka tahansa täällä kirjoittavakin mut semmoseen aika oleelliseen kysymykseen että onko tiimillä tota ilmoittamaansa autoa vai ei heitetään sitten tollanen kommentti. Ai niin mut eihän reiskalla ollutkaan mitään tekemistä ton tiimin kanssa :rotfl:
    Joopa joo, mielenkiinnolla odotellaan kyseisen uuden OD:läisen kirjoituksia muissakin topiceissa :odroll:
     
  10. GMC 6000

    GMC 6000 Gearhead

    Tässä pitää varmaan hakea Ausseista sellainen Road Train, naapuristasi Petteri lupasi myös avittaa, jos yhdistelmään jää yhtään tilaa. Tästähän voisi kehitellä varsinaisen bisnesidean, hoitaa jokaisen firman markkinointi-ongelmat kerralla pois, hakemalla kaikki mainosrahat kerralla kyytiin. :rotfl:
     
  11. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    joo eiköhän täältäkin pari hehtaarikuutiota järjesty possirahhoo jos sie roadtrainin haet.
    pitäähän miestä mäessä auttaa :rotfl:
    omat taskut jo täynnä niin ei muutakun seuraavaa jonoon.
     
  12. BRC1

    BRC1 Gearhead

    ................. :odroll: ....................

    Aika hauska juttu tämä . Saisko vielä parit reiskaparsat ?
     
  13. chevy 2

    chevy 2 Gearhead

    vaikka terosellerit..
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead


    Minä en tätä aloitttanut enkä tästä mitään vitsi- tai vittuilupalstaa halunnut.
    Jokaiselle täysin selvää missä mennään jos on lukenut koko viestiketjun läpi.
    Pojilla siis tarkoituksena jotain minkä niiden sivuilta olette lukeneet. Jos niillä grande vedätys mielessä niin sitten oli.
    Oliko?
    Jokainen haluaa mennä lujaa ja kun mikään ei riitä halutaan mennä lujempaa.
    Onko tämä vierasta teille?
    Näillä pojilla selvästi selkeät päämäärät.
    Eikö meillä kaikilla ole?
    En tiedä ovatko olleet kylän nopeimpia tai hitaimpia, mutta selvät visiot niillä on, tai siis oli.
    Ne haluaa olla nopeimpia ja Suomen Mestareita.
    Kukapa ei haluaisi?
    Tottakai minäkin haluaisin.
    Pojilla on rautainen ammatilainen team taustalla.
    Se on siinä.
    Varmasti jokainen noista on harrastanut ja tietää mitä tämä on?
    Kymmeniä vuosia ryvenneet pohjamudissa ja kantapään kautta oppineet mutta nyt loppui tämä kurjuus ja ruvetaan valloittaa maailma pro team taustalla.
    Helppoa kun on isoa rahaa takana.
    Onko?
    On.
    Jos on sitä isoa rahaa takana.
    Mutta hey nuijat sitähän nämä juuri olivat hakemassa!
    Äh, mä olin juuri pääsemässä aiheeseen mutta nyt on pakko lopettaa ennen kuin tietsikka sulaa käsiin.
    Toivottavasti joku jatkaa.

    Ja nyt lopuksi mitä tarkoitin. Good luck. Olisin juuri päässyt vauhtiin, mutta parempi olla hiljaa. Ettei tule syytteitä.
    Hah!
    Minulle tämä meni täysin vitsiksi kun luin ketjua ja näin linkin ketä teamissa on. En sano nimiä kun en tunne ja haluan välttää itseäni käräjiltä. Ja varmaan pro jätkiä ne muut. En tunne niitä enkä sano nimiä etten mollaa turhaan mistä en tiedä. Heh yks nimi siellä on ja se sai mut repeämään täysin. Mopeman ja Mudracer tietää kuka.
    Ei voi olla totta!
    Enään puuttuu tämä kuuluisa "off road asiantuntija" niin noi voittaisi kaikki maailman mestaruudet joka lajissa.
    Mutta tämä yksi nimi.. :rotfl:
     
  15. Jay75

    Jay75 1st gear

    Jotenkin haiskahtaa samalle paskalle mitä esim. sellainen firma kuin Movestore yrittää, eli värvätään hyväuskoisia ihmisiä mukaan "firmaan" tietyllä määrällä rahaa ja sen jälkeen saa ostaa ko. yrityksestä tuotteita edullisesti. Tuotteita joita ei ole edes myynnissä muuta kuin nettisivuilla. Perinteinen ketjukirje periaate jonka keksijä varmaan saa aika hyvin massia :mad:

    Parasta oli kun kävin tuon firman kotisivuilla, niin siellä mainostettiin että jos ostat heidän kautta uuden moottoripyörän saat kahden vuoden takuun ja jos maksat 200e lisämaksun, saat kaksi vuotta lisää takuuta, mihin helevettiin se perustuu :eek: .
    Toivottavasti nämä samat runkut ei ole ulottaneet lonkeroitansa auto-urheilun pariin :mad:

    Ja rieskaperse vai mikä se sun nimimerkki oli, tuollasia jätkiä naitiin talvisodassa :rotfl:
     
  16. sami

    sami Gearhead

    Sponsorin asemassa 4d racing teamissä mukana olleena on mielestäni ehdottoman tärkeätä että tällaiset asiat käsitellään mahdollisimman avoimesti ja julkisesti. :)
    Itse kun en radanlaidalla notku kaikkia kisoja tai muutenkaan kierrä kiihdytys tiimeissä on tällainen julkinen ruotiminen monesti ainoa keino paljastaa mahdolliset huijaus yritykset muillekkin kuin aktiiviseuraajalle.

    Esimerkkinä sellainen että meille olis saattanut tulla tuo sähköposti yhteistyöehdotuksesta tän uuden "kisatiimin" toimesta koska ollaan ennestäänkin tuettu dartin kehittämistä ja ilman et tää asia olis tullu julkisesti esille oltais saatettu lähtee sokeana mukaan touhuun tietämättä asian todellista laitaa. Nimittäin tän Braithwaiten touhuja seurattua voin kuvitella mitkä puhelahjat hepulla on.

    Tuntuu että nykyään koitetaan kusettaa joka puolelta ja tarkkana saa olla, ettei mee retkuun. :soosoo:
     
  17. makke

    makke 1st gear

    Mulla kävi moka! :oops:

    Toi huomautus piti mennä erääseen toiseen topiciin tässä osiossa. Anteeks hölmöilyni. :cry:
     
  18. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Kyllä tää ihan "movestore" hommalta kuulostaa. :soosoo:

    "Anna rahaa ni pääset koulutukseen ja saat sitten kaikkee kivaa ja blaa blaa, yms. Ai kiitos, kyllä 1000e riittää näin alkuunsa, HEIPPA!"

    On hyvin todennäköistä, että tässäkin tapauksessa menis rahat hukkaan, jos sillä tapaa lähtis sponssaamaan.

    Mutta eikö nyt voitas saada vielä vähän parsaa??? Kovin oli viihdyttävää lukemista, vaikka vähän häiritsi se.............................................................................. :mad:
     
  19. Oikasu

    Terve!

    Kokeilinpa katsoa mitä löytyy kun googlaan omalla nimelläni suomenkielisiä sivuja, ja huomasin tämän oman nimeni osalta vähintäänkin kyseenalaisen viestiketjun hallitsevan näin hakien välittyvää "julkisuuskuvaani". Katson asiakseni oikaista/valaista muutamia tässä ketjussa mainittuja itseäni koskevia seikkoja:

    1. Southcoast Racing projektissa toimin webmasterina, ja toteutin sivut kyseisen aloittelevan tallin toimijoiden ohjeiden mukaisesti. Ikävää ettei homma lähtenyt käyntiin toimijoiden toivomalla tavalla, jolloin olisivat voineet minulle ehkä jotain hommasta maksaakin, nyt se tuli toteutetuksi pro bono. Jos olisin tiennyt asiasta voivan tulla tällaista negatiivista julkisuutta, en varmaankaan olisi hommaan lähtenyt. Lienen aika sinisilmäinen, kuten 2. kohdastakin on huomattavissa.

    2. Autojen maahantuontiyritys Dreamcarsin tarina on melko samanlainen. Yrittäjällä oli kova usko asiaansa ja olin mukana koodaamassa pohjan sivuston alla toimivalle järjestelmälle. Firma ei tainnut tuoda kuin pari autoa maahan ja sitten yrittäjä jätti leikin (sekä maksut) sikseen. Domain lojumaan palvelimelleni, joten tuikkasin nuo SCR:n sivut sinne.

    3. Lassila -taloilla toimin työntekijänä AD:na, hoidin webmasteroinnin ja muut markkinointimateriaalit sekä teknisen puhtaaksipiirtämisen. Siinä yhteydessä pientalojen teräsrakentaminen tuli tutuksi, ja kun yrityksen tavoitteena oli viedä eteenpäin myös tietämystä teräksen käytöstä pientalorakentamisessa, yrityksen linjan mukaisesti osallistuin yrityksen puolesta keskusteluihin erilaisilla rakentamiseen liittyvillä foorumeilla. Mielestäni osallistuminen oli asiallista ja keskittyi tekniikan ja teräksen ominaisuuksiin, eikä niinkään Lassila -talojen mainostamiseen. Yritys meni konkurssiin 2001, ja...

    4. ...muutaman yrityksen työntekijän kanssa emme halunneet heittää hukkaan kokemustamme ja perustimme oman yrityksen, joka keskittyi lähinnä teräsrakentamisessa tarvittavan tietotaidon levittämiseen ja kehittämiseen. Ketjussa mainittu talomark ja OVARA rakennuskauppa liittyivät tämän yrityksen toimintaan. Yritys on elänyt nyt hiljaiseloa viimeiset pari vuotta ja tekijät ovat jatkaneet toimintaa muissa hommissa. Tarkoitus olisi tosin palata asiaan kun aika on kypsä.

    Perin mielenkiintoista lukea millainen näkemys omasta elämästäni tällaiselta palstalta välittyy ihmisten toimesta, joilla ei loppujen lopuksi ole paljoakaan käsitystä asioiden taustoista. Ei kovin kivaa lueskella tuntemattomien nimittelevän julkisesti "Brainwasteksi".

    Hyvää ja mielellään aiempaa asiallisempaa jatkoa teille autoasioiden parissa,

    T:Henkka
     
  20. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Tohon ei oikeesti tarvi lisätä mitään, aika kattavasti tuli asiat esitettyä. :rotfl:
    Kiva kuitenkin, että tuli esiin taas, tääkin on ehtinyt jo moneen kertaan unohtua.
     

Kerro tästä muillekin!