401 kunnostus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja exo, 3.12.2005.

  1. exo

    exo 1st gear

    elikkä olis tulossa 401 kunnostus eteen...työn teen itse mutta tarvitsen kohtuuhintaisen osa toimittajan nopealla toimitus ajalla, ketä suositteletta.ja vinkkejä/niksejä otetaan vastaan koneen korjaukseen
     
  2. JavelinAMX-71

    JavelinAMX-71 1st gear

    AMC vai puik tai mikälie?
     
  3. exo

    exo 1st gear

    öh joo...sori jäi toi buikki 63
     
  4. jakari

    jakari Gearhead

    tohon naulapäähän on huonosti osia jenkeissäkin ja tahtoo olla arvokkaita.yhdellä toimittajalla on jotain ja jonku toisen ketjun toimittajalla jotain. itse otin kaikki seppo nimensivulta ilmottelee kasissa ja sain mielestäni kohtuu hintaan.
     
  5. PauliP

    PauliP 1st gear

    Totta on että Buickin koneen korjaaminen maksaa enemmän kuin sevyn, mutta jos se on alkuperäisessä autossa, niin pysyyhän auton arvostus kohdallaan alkuperäisellä koneella. Ja jos alat hommaamaan sevyn 350-konetta, niin kaikkine apulaitteineen ja muutoksineen (vaihteisto yms.) se tulee varmasti maksamaan vähintään samanverran kuin alkuperäisen koneen peruskorjaaminen ja auton arvo laskee.

    Pidä Buicki Buickina. Mites nuo Canter tai Rare Parts toimittaa osia 401:seen? Kysy vaikka American Import Jyväskylä puh. 014 283 060, ne toimittaa tuon valmistajan osia.
     
  6. RivO

    RivO Gearhead

    www.buick-parts.com

    tarkasta tuolta. Vastaavat kyselyihinkin nopeasti. On uustuatontoo ja nos osaa.

    Pitäis löytyy moottoriin uusia kuluvia osia
     
  7. exo

    exo 1st gear

    joo tarkoitus kunnostaa kone,alkuperäinen ku on vielä laatikkoa myöten...siitä o kyse vaa mihin kaikkeen riittää rahat...toi paketti mis on kaikki hilppeet ei oo ollenkaan pahanhintainen,ku kyselin muita hintoja nii yksin tilattuna olis tullu tuplaten kalliimmaksi
     
  8. B 50

    B 50 Gearhead

    Joni, mitenkäs on Kenne Bellin laita nykyisin? Sivuilla tyrkytetään ahtimia tuninkeihin, muttei Buickin koneisiin mitään. En ole kyllä vuoteen yrittäny etsiäkään, mutta vieläkö jotain kautta Buickiin Kanne Belliä saa? Mielessä käynyt ajatus, että Tomaszewski, joka ennen teki osia Kenne Bellille, jatkais nykyisin TAPerfeineen vanhan K-B:n Buick-osa myynnin pohjalta. Tai sitten ei.
    Niinku jakari sano, jos jotain erikoisempaa haluaa, menee se yhdestä paikasta jotain, toisesta toista, jne. pomppimiseksi.
    Hyviä puolia on, että koko ajan naulapään osatarjonta paranee. Jollen väärin muista parin viikon päästä alkais saamaan rullavippoja. Sama heppu valmistelee ministarttien tuotantoakin. NWS:kin on panostanut naulapäihin kohtalaisesti: kytkinkoppia/vautipyörää ja alkavat tekemään alsakansiakin.
    Tässä olis vielä tämmönen:
    http://www.postonbuick.com/
    Vähän kököt sivut, mutta ok firma. Paperikatalooki on selkeämpi. Lähettävät myös pyydettäessä muulla kuin UPSilla. Mulla on niitten emaili-osote, jos joku kaipaa.
    Myös TA:lta, NWS:ltä ja Maddogilta toimitukset pelaa hyvin. Motormeister Inc. kauppaa rst-venoja 364-401-425 koneisiin. ilmottelevat silloin tällöin ebaylla.
     
  9. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Terve jätkät! Heh, sekä Joni että B50 on ostanut multa naulapää motin. Jonilta tosin ostan sen ens viikolla takasin. Se tässä on hauska jutska että mulla teiltä molemilta virranjakajat lainassa. Nyt rupes mun 401 pelittää kun saatiin vanha kunnon kärjellinen jakaja takas. Nyt rokkaa.
    On totta että tänään on osat naulapååhån halvempia kuin esim 15-20 vuotta sitten. Pääasia on että niitä saa. Tossa 20v sitten oli aika nihkeetä. Suosittelisin sulle että otat samasta putkasta kaikki. Niin kuin Joni uspartsista. Ei tarvii jenkkien kanssa tapella kun osat sitten joskus tule niin ne ei olekkaan sitä mitä piti. Koko paketista pyydät tarjouksen sun local speed shopilta. Kenne Bell on aina ollut lähinnä viriviri palikoihin siunaantunut putka. Toki niiden kautta on kaikkee Buick kamaa saanut. Kanter on aina ollut ja tulee aina olemaan syvältä. Kyllä ne mainostaa osaa. Ei niillä mitään hyllyssä ole. Siinä vaiheessa kun ne saa sulta tilauksen ne vasta rupee osia hankkimaan alihankkijoiltaan.
    Toi rullakeinuvippa ois tosi kova juttu. Otan heti pari sarjaa kun noita rupee saamaan.
    PITÄKÄÄ BUICKIT BUICKKEINA!
     
  10. B 50

    B 50 Gearhead

    Itse itselleni vastaten; Kenne-Bell lopettelee Buickin osien myyntiä. Uusiin katalookeihin niitä ei enää listata, mutta soittamalla kaivetaan vanhaa varastoa. TAPerf ei kai sitten liity asiaan mitenkään.
     
  11. exo

    exo 1st gear

    kiitoksia kaikille jotka vastailivat...toimittaja osille löyty, lopputulos oli et kaikki tulee uusina osina.hintaaha tolle tuli aika mukavasti,mut hyvä siitä sillo tulee kans.....ja voiko harrastevehkeissä laske tunteja ja hintoja,jos o tekemässä itelle hyvää???
     
  12. Kimmoh

    Kimmoh Gearhead

    Saako kysyä mistä tilasit osat ja mitä kustansivat? Jos et halua tässä mainostaa, niin laita vaikka YV:nä.
     
  13. exo

    exo 1st gear

    yv lähteny...hämeenkorvelta tilasin
     
  14. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Laita mulle kanssa yv jos et viitti täällä yleisesti? Mitä kaikkea paketti sisälsi? Oliko paketissa öljypumppu, nokka-akseli ja keinuvivut ja oliko ne ihan uusia?
     
  15. Kimmoh

    Kimmoh Gearhead

    Mikähän liene kun ei yv:tä näy. Se hintapolitiikkahan se aina kiinnostaa kun suunnittelee noita projekteja. Itekki oon ajatellu vanne- ja jousisetin tilaamista hämeenkorven kautta.
     
  16. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Ei näy yv mullakaan. Kimmoh katso www.ebay.com ja sieltä 4598711666. Tämän päivän dollarin kursilla halpaa kuin saippua.
     
  17. exo

    exo 1st gear

    noh se sit ei toimikkaan....elikkä n.1600€ tulee maksaan periaattees kaikki muu o paitsi kampiakseli...nokkaakseli,keinut,nostajat männät laakerit...jne jne.öjypumppua en ny muista tuliko uus vai korjaussarja...ne ebays myynnis oleva mad dogin korjaus sarjat ei oo kaikki täydellisiä,kannattaa tarkistaa mitä niihi kuuluu...kuva antaa väärän kuvan tuotteesta
     
  18. Kimmoh

    Kimmoh Gearhead

    Kiitokset näistä kullanarvoisista tiedoista.
     
  19. Roadmaster

    Roadmaster 3rd gear

    Olisikohan kyseessä PAWn myymä deluxe rebuild kit?
    Siinä on mukana nokka, nostajat, männät+renkaat, laakerit, tiivistesarja, öljypumppu, jakopää. Hintaa oli muutama vuosi sitten 760dollaria.
    Jos hinta on vielä pysynyt samassa, niin niitä voisin omien kamojeni mukana tuoda alkuvuodesta johonkin 1100 euron hintaan.
    Saatavana myös sarjaa, jossa sitten mukana kiertokanget ja kampiakselikin, hintaa tulisi noin 1500 euroa.
     
  20. exo

    exo 1st gear

    kanter muistaakseni valmistaja
     

Kerro tästä muillekin!