403 cid olds supreme, kokemuksia, kysymyksiä, viritystä jne.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja rautasydän, 12.9.2010.

  1. v8-mind

    v8-mind 1st gear

    Siis pelkkä lohko on 455:sen akseli on 425:sen teräsakseli. Ja kyl se poraus sama oli isku vaan eri
     
  2. jkallunki

    jkallunki 2nd gear

    403

     
  3. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Perä hiljeni pienellä hienosäädöllä ja nyt on aivan loistava! Uusi ristikkonivelkin tuli vaihdettua, ikkunoiden tiivisteet ja uudet umpiot. Kallista on jenkkiautoilu, kun umpiotkin maksoi 20e kpl :eek:
     
  4. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Mukavasti tuli eloa noihin lähtöihin tiheämmällä välityksellä. Ykkösen vetää läpi asti raitaa molemmilla rattailla vaikkei lämä tiskissä lähtöjä ole vielä edes kokeiltu. Ei tuo 215 nakki vaan riitä. Mistä lie cutlassiin löytys leveemmät vanteet taakse edukkaasti? Camaron vanteet lienee passelit?
     
  5. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Kesän eka kokeilu kellon kanssa tuossa kikkarivaijeria säädellessä. 0-100 väli 7 sekuntia. Edelleen sutien lähtö ja kikkarivaijerikin oli hiukan liian kireellä ja roikotti ykköstä vähä turhan kauan päällä. Laiskahan tuo on, ku perkele mutta onneksi pääsee kohta ruuvaan kansia, nokkaa jne paikalleen niin jos se siitä vähä piristys..
     
  6. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Noniin. Nyt on vehjes telakalla. Kannet jo paikallaan mutta kiristämättä vielä. Nokka paikallaan, jakopää paikallaan ja huomenna homma jatkuu. Ens viikkoon mennessä toivottavasti jo tulille, kun tuli nämä yövuorot tähän sotkemaan hyvin alkanutta remppaa. Paikallaan ollut nokka oli jjonkinverran vakiota jyrkempi mikä selittää tuota liikkumista tähän saakka. Kokonaisnosto aikalailla samalla tasolla tuon tulevan XE 262 kepin kanssa :eek:
     
  7. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Nyt on kamat kasassa. Sytty vielä säätämättä ja kaasari. Eka käytöillä lämmöt karkaili, sytty aikalsella. Huomenna säätöjä, toivottavasti ei menny mitään huonolle hapelle tuossa nokan sisäänajokäytössä, kun tosiaan pääsi lämpenemään aika reippaasti. . .
     
  8. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Ajokausi alkaa olleen lopuillaan ja auto alkaa oleen kohillaan 8)
    Pieni alipaineongelma löytyi kaiken pikkuisen takkuilleen takaa. Tyhjäkäynti ja ennakko-ongelmat ratkesi samalla kummasti. Alipainesäädin lähtee hommaan mukaan jo tyhjäkäynnillä ja siksi ei oikein nuo sytynsäädöt auttaneet. Tyhjäkäyntiä täyty pudottaa ja uusia tiiviste kaasarin ja välikappaleen väliin niin nyt pelittää niinkuin pitääkin. Sillä seurauksella, että ensimmäisessä mutkassa oli karata koko laite pellolle, kun vähän kaasua aukas :rotfl: Lämmöt pysyy nyt alle sadan, kun sytty on kohallaan. Ehkä tämä vielä tästä ens kesään mennessä alkaa oleen ajopeli, kun saa vielä tuplaputkiston ja ison alusyylärin hommattua ja paikalleen. Tänään ajaessa tuppas jo selvästä päästä hymyilyttään väkisinkin ja aurikokin paistoi niin oli varsin kesäinen fiilis tien päällä! Hyvää syksyä kaikille!!
     
  9. BT.justice

    BT.justice Gearhead

    hieno kuulla että katläässi alkaa jo meneen 8) mä poltan sun renkaat ens keväänä :poff:
     
  10. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

  11. Deltapete

    Deltapete 1st gear

    Onnea Oldsille ja itsellesi!
     
  12. rane58

    rane58 Double Gearhead

    Jees, täältä kans´....[​IMG]
     
  13. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Olenko aistivinani tässä sarkasmia.. mutta mutta osaisko joku noista venajousista sano juutajaata? Kalliimmathan ne tietty pitää ottaa :eek:
     
  14. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

  15. rautasydän

    rautasydän 2nd gear

    Re: 403 cid olds supreme, kokemuksia, kysymyksiä, viritystä

    Nojoo. alsasyyläri vaihdettu, laatikko vaihdettu. venajouset.. ei vaihdettu ja taas katkes yks. Se nyt vaihdettu. joko kohta pääsis ajamaan? Tuskin. Tyhjäkäynnin kanssa jumppaa. Käy ihna persiilleen. Ajossa toimii no problem ja lämmötkin pysyy vihdoin kurissa. Pitääköhän nuo jouset vaihtaa yks kerrallaan, kun ei finanssiat anna periksi kerralla tekeen? josko talven aikana rullakeinut niin sais ehkä nuo turhat rapinat tuolta pois..? ikään ei enää compin nokkaa oldsiin:(
     

Kerro tästä muillekin!