413 huono käynnistyvyys

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja nuc-64, 13.6.2019.

  1. nuc-64

    nuc-64 3rd gear

    Kiirutta on ollut, enkä ole vielä ehtinyt perehtymään otsikon asiaan yhtään, mutta sitten kun ehdin, niin mistä voisi vikaa lähteä hakemaan. Asetelma on siis sellainen, että ennen Imperial lähti seisonnan jälkeenkin helposti käyntiin, kaasua piti pumppailla ja hetki pyörittää, sitten pieni tauko ja käyntiin, lähti talviseisonnankin jälkeen aina toisella yrittämällä. Parin päivän seisonnan jäljiltä lähti vielä helpommin samoin lämpimänä. Nyt tilanne on se, että lämpimänä lähtee kyllä hyvin, mutta seisonnan jälkeen saa sahata monta kertaa ja pitkään, eikä pysy käynnissä, ellei heti polkaise kaasua. Olettaisin, että bensat valuu nyt takaisin kaasarista eikä saa vain ainetta, mutta mistä lähden vikaa hakemaan, kaasarista, vai polttoainelinjasta vai mistä?
     
  2. INVICTA

    INVICTA 3rd gear

    veikkaan vuotoa polttoainelinjastossa. Oireet alkaa noin ja kohta alkaa tiputtaa alle.
     
  3. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    Bensapumppu alkaa olla tiensä päässä? Nää uudet pumput ei kestä paria vuottakaan nykybensaa.
     
  4. twincam6

    twincam6 3rd gear

    Tarkoitatko että 98 bensakin kovettaa mekaanisen pumpun kalvot ja pilaa sen? Vai mikä nyky 98 bensaassa pilaa pumpun? En puhu nyt 95 bensasta.
     
  5. VintageSpeed

    VintageSpeed 3rd gear

    No ei ainakaan mulla oo kestäny noi perus rockauton halppispumput. Joka talven jälkeen on saanu vaihtaa uuden pumpun kun ei ne pumppaa enää. Pitäis ehkä kokeilla jotain kalliimpaa pumppua. Saakohan jostain senmallisia vielä joissa on vaihdettava kalvo?
     
  6. Fuselage

    Fuselage Gearhead

    Kannattaa tarkistaa myös bensapumppua käyttävä tappi. Ne kun tykkää kulua myös. 3.25" on uuden pituus.
     
  7. kingsway

    kingsway Gearhead

    Vaiha puola.
     
  8. hzemax

    hzemax Double Gearhead

    Oma imperiaali tekee , tai teki tota. Laitoin bensaletkuun rockauton halvan sähköpumpun vähän niinku "primääripumpuksi", laiska kun vähän olen.

    Sähköpumpulla karbis täyteen ja avot laakista tulille. Meinaan vaihtaa mekaanisen ehjään, jahka kerkiän.
     

Kerro tästä muillekin!