427LR/390PI valusarjat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Ford Freak Club of Finland ry', aloittaja sbf, 5.1.2011.

  1. sbf

    sbf Gearhead

    Olen tässä miettiny kun omas voortis on tollaset hiposarjat ja omalta kylältä löytyy valimo niin löytyykö alustavasti mielenkiintoa ostaa aihiot jos ne tonne valimoon veisin ja pyytäisin mallin mukaan valamaan jokusen parin lisää?
    Näähän on käsittääkseni mailmalta hankalia löytää.
     
  2. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    kummat ne on 390kyttä vai 427?
     
  3. sbf

    sbf Gearhead

    No katos tästhää on vähän ristiriitasta tietoo.Ne pitkät versiot on googlailun tuloksena 65 eteenpäin oleviin ja nää mun on sit shortyt ja edelleen googlailun perusteella 390pi 352hp 406 427LR ym 61-64 aikavälillä valmistuksessa olleet eli tällaset:
    http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9 ... TLlS0aTSPg
    kuskinpuoleisesta en löytäny kuvaa.
     
  4. muthafukka

    muthafukka 1st gear

    390 hp ja kyttä näyttäs olevan, ne pitkät tuli jo -62 406 moottoriin, eli 427 oli ne pitkät normi tuotantomalleissa, taas hyvä esimerkki siitä kuinka paljon väärää tietoo liikkuu netissä...
     
  5. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    ebayssa pops performance myy uustuotanto hi-po valusarjoja.
     

Kerro tästä muillekin!