440 kalkatus

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jhm1978, 21.5.2017.

  1. jhm1978

    jhm1978 1st gear

    Alkoi 66 vuosimallin 440 pitää hirveää kalkatusta.syyksi paljastui horo dammpperin reikä kampiakseliin,vulkanointi ehjä mutta reikä arviolta 0.5 mm kulunut isoksi.ei oikein riitä ymmärrys,onko kukaan kuullut vastaavasta?
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Ei ole aivan noin väljää sattunu kohdalle, mutta jotkut uudetkin tarvikedampperit on ollu niin väljiä että menee paikalleen ihan käsin työntämällä.
    Jos sellasesta pääsee vielä pultti löystymään, niin voihan se hieroa itsensä väljäksi.

    Oliko sulla kiila ja kiilaura millasessa kunnossa?
     
  3. xarper

    xarper Gearhead

    Kiristys jääny löysäks? Mulle tuli Omega missä oli käyny vastaava, oli kampuran hammaspyörä kiristetty huonosti ja päässy hakkaamaan kiilan välistä paskaks ja hammaspyörä oli pyörähtäny ja jako sekasin.
     
  4. jhm1978

    jhm1978 1st gear

    Hei!kampuran pää,kiila&ura virheettömät.vain dampperi reiän syöny.joo,löysät sovitteet niissä on.
     
  5. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Kaikissa slanteissa ei pulttia olekaan. Yksi dampperi pääsi irtoamaan ja hakkaamaan, jolloin hieroi itsensä joutuisaan väljäksi. Osapuutteen vuoksi kokeilu; Se tarttui kierrelukitteella paikoilleen ja oli myöhemmin kuitenkin normaalisti ulosvedettävissä pois.
     
  6. jhm1978

    jhm1978 1st gear

    Alkuperäinen tampperi ja hihnapyörät kyseessä.paketti painaa arviolta 6-7 kiloa ja dampperin reikä on kevennetty joten pintaa joka on kampuralla on vain n.50mm.sitten kun vetästään remmit tiukalle(laturi+ilmastointi tuplaremmit)niin tuleehan siihen melkonen pänninki.
     

Kerro tästä muillekin!