440 rakentelu.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kotr, 5.9.2013.

 1. Buick55

  Buick55 Gearhead

  Kiitos varmistuksesta.
   
 2. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Saaks noita Moparin isolohmo kansien porting templateja mistään?

  Vois ihan mielenkiinnolla kokeilla
   
 3. C-barge

  C-barge Gearhead

  Luulis joltain viel löytyvän. Oot vissiin tutstun nopar musclen muinaisiin artikkeleihin isolohkon kansista
   
 4. Fuselage

  Fuselage Gearhead

 5. 440Mag

  440Mag Gearhead

  On noihin tullut tutustuttua ja kaivettuakin, nyt vaan heräsi mielenkiinto noihin kun olisi muutama kelvollinen rautakansipari aihiona.

  Hyvä linkki, täytyy tulostaa ja katsoa saako ne mittaansa.
   
 6. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Onko kellään kokemusta rautakannen pakosarjan kierteen korjaamisesta helicoililla, vai onko olemassa joku fiksumpi vaihtoehto? Pitääkö helicoil jäähdytysnesteen omalla puolellaan?
   
 7. sbm396

  sbm396 Gearhead

  mä korjasin omista kansista isommalla kierteellä oliskohan ollu m14-16 ja siihen kierrepalaan tein sen 3/8 jengan sen korjauspalan jengan jätin sopivasti vajaaksi niin ei pääse ainakaan pyöriin edellä
   
 8. jariha

  jariha Gearhead

  meillä on kansissa korvattu kaikki pakosarjankierteet helicoileilla ja vesi on pysynyt pois kun on hiukan lipassu silikoonia pulttiin?
   
 9. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Hyvä sitten jos helicoilillakin saa kierteen tiiviiks. En tosin oo edes täysin varma onko se jäähdytysnestettä mikä siellä käryää, kun vuoto on vähän oudossa kohdassa. Huonolaatuisissa endoskooppikuvissa näkyvä harmaa on siis pakosarjaa ja keskimmäisten kannenpulttien kohdalta valuu jotain. Kieroa venttiilikoppaakaan ei voi syyttää, kun pakosarja on yläpuolelta ihan puhdas.
  [​IMG]
  [​IMG]
  [​IMG]
   
 10. 66monaco

  66monaco Gearhead

  Mulla monacon kansissa ainakin tossa kohtaa, pulttienkantojen ja kanavien välissä poikittain, hiuskalkeema, vuotaa j.nestettä vähän ulos...pitäis löytää kannet itelle...
   
 11. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Taitaa olla sama vika meikäläisellä :(. Kylläpä kannatti käyttää useampi satanen rautakansien remppaamiseen...
  Vaikuttais siltä, että toi mun kansi tihkuttaa vaan kylmänä, niin joku kitti vois sen hetkeksi tiivistää. Yks kaunis päivä tuleekin sitten vähän isompi savupilvi :D.
  Näyttäis jollain jenkkilässäkin olevan samaa murhetta :
  [​IMG]
  [​IMG]
   
  66monaco tykkää tästä.
 12. C-barge

  C-barge Gearhead

  Onks toi Kaislan/Junikan vanha dartti?
  Joo, 50 vuotta vanhat osat on 50 vuotta vanhoja osia. Remppaan ei oikeen o tolkkuu käyttää edes puolta siitä mitä uudet alsat maksaa, jos ei siihen oo joku erityinen syy. Erityisesti paljon höylätyissä ja kaivetuissa kansissa toi ratkeeminen on aika yleistä.
   
 13. Kerpo

  Kerpo 3rd gear

  Joo sehän se on. Ei noiden kansien remonttiin onneks tullut laitettua edes yhden sorsakannen hintaa, mutta hukkaan taisi mennä sekin. Höyläystä ja kairausta ne on kyllä riittävästi saanut osakseen. Liimasuoralle auto ei oo ainakaan tolla "lainatekniikalla" tulossa.
   
 14. 66monaco

  66monaco Gearhead

  mikäs ois hyvä vaihtoehto mopar perfin 268 nokalle? kuhan ny saa perettu ja katottua missä kunnossa kyseinen nokka on ja jos huonossa niin tietäis vähä mitä katella...
   
 15. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Minkälaiset muut speksit koneessa ja mihin autoon/käyttöön?
   
 16. 66monaco

  66monaco Gearhead

  400 cid, vakio alakerta, kansista 1,5 pois, performer imari, 600 eddy, magnum sarjat, 2,5" rööristä. eli pientä piristystä vaan..nyt toistaiseksi. kansissa oli tosiaan hiushalkeemat niin tänää sain hankittua toiset (452) tilalle. samalla aattelin kattoo nokan, kuullu et moparin nokat kulahtelis, toi pyöriny 2004 lähtien ja vähän nuhaselle ruvennu pata tuntumaan...
  ja siis tohon monacoon.
   
 17. 440Mag

  440Mag Gearhead

  Onko noi "uudetkin" kannet siis 1,5mm höylätyt?
   
 18. 66monaco

  66monaco Gearhead

  tulee olemaan... lykkäisköhän vielä peltiviisteetkin...imusarjasta höylätty muistaakseni 0.20mm...
   
 19. 66monaco

  66monaco Gearhead

 20. Jora78

  Jora78 3rd gear

Kerro tästä muillekin!