440 röpöttää... missä vika...!?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja Janappa, 8.11.2008.

  1. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Käy niinku olis pytty tai pari pois pelistä... käynti hakee... Tulpat vaihdettu (oli jo aikaki... ihan mustat ja töhnäset)... tulpanjohdot, virranjakajan kansi ja pyöriä vaihdettu... ei auta... Holley 750 pinnat tasattu... misä vika... auttakee alottelijaa... alkaa omat keinot loppua!?!?

    Nimimerkillä paskanko ostin... :mad:
     
  2. Stance

    Stance Gearhead

    Itse amatöörinä hain käyntivikaa aikanaan joka paikasta, kunnes huomasin että lataus oli todella kehnoa ja elektroninen sytkä ei jaksanut tuottaa riittävää kipinää. Paukkui ja tärisi.

    Oletko katsonut uusien tulppien väriä? Kerääkö ne heti töhnää päälleen?
     
  3. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Voiskohan johtua siitä, ku mulla edelleen virrat menee luultavasti sisävalojen kautta maihin (akku tyhjenee nopeesti)... ilmat ei oo antanu periks (joudun ulkona laittaan) korjata sitä(ki) vikaa... ei oo paljoo kerinny vioilta ajeleenkaa...?! :odroll:
     
  4. Stance

    Stance Gearhead

    Joo, eipä olisi mitenkään mahdotonta että sulla olisi alhainen jännite syynä. Ainakin sulkisin sen pois vikalistalta, eli varmasti kunnossa olevalla akulla ja mittaisin myös latausjännitteen auton käydessä (saisi olla mielellään 13,8-15V). Akku voi olla hyvinkin jo huonossa hapessa, jos on päässyt tyhjenemään.
     
  5. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Akku latautuu kyllä, mutku sammuttaa, ni tarttee repiä kaapeli irti jos meinaa käyntiin saada...
     
  6. Kimmeli

    Kimmeli Gearhead

    Tuliko vika yllättäen? Tehtiinkö mitään remppaa, vaihdettu imusarjaa, kaasutinta, virranjakajaa käytetty pois vai onko jo pidemmän aikaa röpöttäny, jopa osto hetkestä lähtien?
     
  7. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Tulpat mustat - ei kai ole ryyppy aina päällä? Meillä tärähti joskus käydessä ryyppyläpät melkein kiinni ja röpötti niin p-leesti. Tuli kyllä sitten mustaa lakritsiakin putkista. Pistettiin ne läpät auki rautalankalla ettei ne liiku ollenkaan.
     
  8. kanafarmari hh

    kanafarmari hh 1st gear

    holley, kusisko powerivalave jos se sais liikaa kun tulupat mustia
     
  9. Janappa

    Janappa 3rd gear

    jos oikein muistan, ni tuli aikas yllättäen (luullakseni/muistaakseni ostohetkellä kävi kunnolla)... ite en oo vaihtanu mitään noista... mut joskus aikasemmin on vaihdettu magnum pakosarja, performer imusarja ja holley 750 (ainakaan muista vaihdoksista ei tietoo) :odroll:
     
  10. Janappa

    Janappa 3rd gear

    ei oo läpät kiinni... on manuaaliryyppy vaikka luulin enste, et olis automaatti-... eikä kytkettynä mihinkään...
     
  11. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Täytyy avata ja tarkistaa... (miten testataan sen toimivuus... liike... puhdistus!? :oops: )
     
  12. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Noinhan meilläkin just...manuaaliryyppy eikä kytketty mihinkään. Silloin läpät pääsee liikkumaan vapaasti, meillä ei ainakaan ole jousia siinä pitämässä niitä auki. En tiedä kaasarien eroista, meillä on 800 cfm Edelbrock.
     
  13. Janappa

    Janappa 3rd gear

    Oon käyttäny parkis ilman ilmanputsaria... auki on...
     
  14. Kylänvanhin

    Kylänvanhin 3rd gear

    Joo, uskotaan jo :D
     
  15. montego

    montego 1st gear

    Ääni tälle,vaihda povervalve ja laita uudet tiivisteet suutinlohkoon ja kohokammioon!!
     
  16. cuda69

    cuda69 Gearhead

    mulla oli uudessa akussa yks kenno pimeä ja aiheutti juuri samanlaista prötäämistä ja jos auto seisoi muutaman päivän niin ei lähtenyt ku lisävirralla käyntiin,uus akku paikolleen ja kaikki pelas.ja tuo holleyhän tekee joskus niin että koneen yskäistessä ryyppyläpät menee kiinni takapotkun takia,joten kannattaa kietasta rautalangalla läpät aukiasentoon.
     
  17. AteV8

    AteV8 Gearhead

    Ja sit kun kaikki muut paikat on tarkistettu ni on hyvä kattoa onko esim. nokka-akseli kulunut pilalle.
    Itelläni oli joskus 318:sta sekä nokka kulunut että myöskin keinujen akseli poikki, yks tönäri mutkalla, yms. pientä. Ja vikaa etsittiin tietenkin sytkä puolelta ties vaikka kuinka pitkään. :rotfl:
     
  18. vezku

    vezku 1st gear

    mites thermoquad joka tekee tuon saman röpötys/musta savutus jutun täyskaasun jälkeen ja kun on ollu käymättä vähän aikaa niin vika häviää.
     
  19. Räsä

    Räsä 3rd gear

    Ihan tuli vaan mieleen, et kantsii kattoo sytkäjärjestys myös.
     
  20. Janappa

    Janappa 3rd gear

    18436572 ja vastapäivään...!?
     

Kerro tästä muillekin!