45 minuuttia

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja rb, 9.4.2009.

  1. rb

    rb Double Gearhead

    Eilen tuli juututtua sohvalle kun 45 minuuttia ohjelman loppu lupasi tarjota välähdyksiä siitä kun kevään tullen otetaan harrasteautoja liikkeelle.

    Hieno 62 Impala oli valittu kuvattavaksi. Tai oikeastaan sen pakoputket. Näytettiin kun kylmä kone puski vesihöyryä putkista ja toimittajan kysymykset kulminoituivat siihen että onko sinulla huono omatunto kun tällaisella bensarosvolla pyörit ilmaa pilaamassa.

    Siinä kohtaa rupesi oikeasti risomaan. Koko jutusta saatiin aikaan todella negatiivinen mielikuva koko harrastusta vastaan mikä selkeästi oli jutun tekiän päämäärä.

    Auton omistaja vastasi parhaansa mukaan typeriin kysymyksiin provosoitumatta mistä pisteet kaverille.
     
  2. Ismoskosmos

    Ismoskosmos Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!