454 viritys/perustiedot/jne

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja kossuvissy, 16.4.2011.

  1. Jonimac

    Jonimac Gearhead

    halvalla kun sain niin piti ostaa tuo Voodoo 8) 60203. Kaverin Comp camssin thumpr nokkaan kun vertailtiin arvoja niin ei paljoa heitä. lähes sama nokka, thumprissa vaan pako asteita enemmän.

    turbiinia siis syyniin 8)
     
  2. kime2

    kime2 Gearhead

    Mulle tuli erään caminon mukana 454 joka oli porattu 0.30" ylikokoon,asennettu matalapuristeiset männät,kansia oli kevyesti portattu(oval port),nokkana compin 270,imusarjana performer ja koko komeus oli puntitettu.
    Myin koneen eteenpäin sellaisenaan ja ostaja asensi 850dp:n tuohon pakettiin ja istuttu sen ´72 caminoon ja manuaalilla ja hiukan 3:n päälle olevalla välityksellä 13,2 vartilla katurenkailla ja oli kuulemma vielä kaikin puolin mukava pata ajella!
     
  3. kossuvissy

    kossuvissy 3rd gear

Kerro tästä muillekin!