-48 Loadmaster jako

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja Ässä., 28.5.2017.

  1. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    Moro,

    Muutaman viikon päästä tarkotus mennä elvyttämään yhtä -48 loadmaster chevyä, viime kesänä saatiin tulille yli 30(!) vuoden seisonnan jälkeen pienellä kipinän metsästyksellä ja venttiilien liuottelulla. Renkaat on johonkin hävinneet vuosien aikana, pelkät paskat vanteet alla. Joskus ilmeisesti ajeltu/siirrelty pelkillä vanteilla ni eipä enää kumia saa päälle. Tarve olis siis jonkinlaisille ns. siirtelypyörille/vanteille, voisi jarruja vähän ettiä ni pääsis ajelee ranchia ympäri sillä. Mikähän mahtaa jako olla, en muista mitanneeni viimekesänä ja matkaa on kuitenkin jonkinverran kyseiseen paikkaan mittaamaan... Eihän kellään vanteita jouten olisi Kymenlaakson/Etelä-Karjalan alueella..?
     
  2. mikka

    mikka 3rd gear

    Ässä. tykkää tästä.
  3. timant

    timant 2nd gear

    Ässä. tykkää tästä.
  4. mikka

    mikka 3rd gear

    ^Jep. Sivu 55, sieltä löytyy.
    Jos 8 pulttia niin 6,5" pulttikehä ja 10 pultilla 7,25".
     
    Ässä. tykkää tästä.
  5. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    [​IMG]

    Jea! Kiitos! Tosiaan 10 pultilla näky olleen, kun kuvia selasin..! Hiton hyvä. Tossa vielä kuva kun vejettiin traktorilla ulkoilmoille. Uudesta saakka ollut samassa suvussa, pikkusen huonoksi vaan päästetty. Pölliajossa ollut uututtaan.
     
  6. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    kapa73 tykkää tästä.
  7. Slant Sickness

    Slant Sickness Double Gearhead

    Mahtava kampe. Googlaa 10x7.25" bolt circle ja löytyy kaikkea, jopa aluvanteita.
     
    Ässä. tykkää tästä.
  8. Ässä.

    Ässä. 3rd gear

    No kappas, ohan noita maailmalla. Hyvä niin, lieköhän miten yleinen jako täällä "meilläpäin". Täytynee tehä osto ilmotus, ei tarviasi tosiaan kummoset olla. Näinköhän jostain vanhasta euro-kuormurista/linja-autosta löytyisi sopivat siirtopyörät... Hmm...
     

Kerro tästä muillekin!