4d Capriceen uudet kiekot

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Renkaat ja vanteet', aloittaja cc4d, 19.5.2006.

  1. cc4d

    cc4d Gearhead

    Tarttis hankkia pirssiin uudet kumit, ja aattelin korvat nykyiset 235/75 r15 renkaat 245/60 r15 renkailla. Onko kellään kokemusta tästä koosta Capricen alla? Alkuperäinen rengaskokohan on 225/70r15, joten uudet renkaat olis n. 2cm halkaisijaltaan pienemmät. Eroa tuleekin sitten vähän enemmän verrattuna noihin 235/75r15 renkaisiin, jotka mun silmään näyttää vähän liian isoilta.
     
  2. kuolinpesä

    kuolinpesä Gearhead

    Laitoin aikoinaan capriceen 60 sarjan kumit. Ulkonäkö parani (ehkä), ja ajomukavuus meni. Ei perheautosta renkailla sporttia tule. Mutta nämä on ihan makuasioita. Minä en enää tekisi samaa kokeilua.
     

Kerro tästä muillekin!