4l60e 3/4 kytkin?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja TransSami, 3.5.2017.

  1. TransSami

    TransSami Gearhead

    Eli potilaana -98 Trans Am. Tuoko lootasta on mennyt, aamulla hävisivät 3 / 4 vaihteet?

    -Sami
     
  2. arttu

    arttu Gearhead

    Just kävi sama mulla '95 LT-1/4L60E ('80 Trans AM). Eli melko varmasti se 3-4 pakan mäntä mennyt.

    Korjasin sillä kun tilasin JN Tradingin kautta uuden "molded" 3-4 männän ja 3-4 pakan kitkat+levyt (samalla kannattaa laittaa kun joutuu tuon rummun purkaa aivan tyhjäksi, että saa männän vaihdettua). Toki täydellinen tiivistesarja kannattaa ottaa myös, niin saat samalla uudet huulitiivisteet muihinkin paikkoihin, sekä uusi panta. Itselleni oli eka kerta tuohon lootaan ja ihmekummaa toimii ekasta. Eli kannattaa tutustua aiheeseen juutubea käyttäen eikä kirjoistakaan haittaa ole.. Toki prässi on hyvä lisäapu että saa jousikehän (spring cage) puristettua. Ei tarvinnut edes vanttiilikoneistoa irroittaa ja jätin vanhat teflonrenkaat akselille kun ei ole oikeata työkalua niihin vielä..
    Halpa remontti itsetehtynä.
     
    Muokattu: 20.5.2017
  3. arttu

    arttu Gearhead

    P.S.

    Tuo on erittäin valaiseva video aiheesta;



    Muttei missään nimessä opetusvideo vaihto operaatiosta. ;)
     
  4. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Noi on yks syy miksi 3-4 levyt menee sileeksi. Ja kyllä se koko toosa kannattaa purkaa nippeleiksi jos se on pöydällä. Ja LS koneen persiissä roikkuva toosa on pikkasen erilainen kuin noi vanhemmat.
     
  5. TransSami

    TransSami Gearhead

    No, loota kävi jo rempasssa ja hain aamupäivällä pois. Eli toivottavasti maanantaina ajossa.
     

Kerro tästä muillekin!