1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla sivuston käyttöä hyväksyt evästekäyttömme. Lue lisää.

4L60e D ja 3 hukassa.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja topparius, 8.1.2019.

 1. topparius

  topparius 2nd gear

  Eli firebird kävi fiksarilla ja oli pessyt myös moottorin. Lähdin ajelemaan ja moottori otti laiskasti kierroksia eikä pyöriny kaikilla. Lähdin tulemaan takasin talille niin aina kun turbiinilukko meni päälle laatikko alkoi nypyttämään ja hetken kuluttua loppui veto.

  Kun kepistävalitsee D:n tai kolmosen auto ei liiku mihinkään. 1, 2 ja pakki toimii. Kai D päälläkin pitäisi yrittää lähteä liikkeelle kuitenkin ja alkaa luistamaan vasta kolmosella jos olis fyysinen vika laatikossa 3 ja 4:lla?
   
 2. Mudracer

  Mudracer Gearhead

  Loikkarin spragi pitää yksinään kun keppi on D asennossa, 1 2 ja 3 asennoissa on pari kitkaa sen apuna. Jos keppi kolosellakaan ei liiku niin vika on erittäin mielenkiintoinen.
   
 3. xarper

  xarper Gearhead

  Ei lähe liikkeelle ku laittaa 3 mut ku käy 1 ja 2 låpi ja sit tyrkkää 3 ni ihan pienellä kaasulla on vielä vetoo mut sit luistaa ihan täysin.
   
 4. xarper

  xarper Gearhead

  Nyt o laatikko pöyvällä oottamas aukomista, jos sieltä joku vika löytys... Muutakin ku palaneet öljyt, laatikkokin on näköjään vaihettu GM tehdaskorjattuun lootaan jo joskus aikasemmin.
   
 5. topparius

  topparius 2nd gear

  Laatikko nyt sitten avattu eikä sisuksista vikaa löytynyt vaan kaikki melkein uutta. Niinkuin kyljestä olleesta tarrasta jo arvasi.
   
 6. NickKane

  NickKane 1st gear

  mihinköhän tämä tarina päättyi, homma kesken vaiko maahanmuuttajien kotouttamis osastoon o_O
   
 7. xarper

  xarper Gearhead

  Kesken ku homma levis käsistä moottorin suhteen, ensviikon lopusta ehkä nipussa.
   

Kerro tästä muillekin!