4l60e omituinen käytös

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja Wade-, 4.7.2019.

  1. Wade-

    Wade- Gearhead

    Päivää, pakko kysyä neuvoa viisaammilta.

    Mitä mahtaisi olla lootassa pielessä, kun jos lyö od/d päälle, niin ensinnä loota kytkeytyy hitaan puoleisesti päälle ja pitää hitaasti jurahtavan saranan kaltaisen äännähdyksen. Seuraava on se, että jarrua vasten todella vähän kaasua antamalla loota alkaa luistaa, ja kolkottaa.
    Myös nopeusmittari saattaa näyttää lukuja. (kardaani ei pyöri)

    Jos taasen laittaa pakkoykkösen /pakko kakkosen päälle, laatikko ei luista tippaakaan ja pelaa hienosti kun pakkoykkösellä lähtee ja laittaa sitten d/od päälle. (nekään ei luista) turbiinilukko toimii ym.

    Loota nyt tuossa taas levyinä ja tutkinnan alla, mutta jos joku suoraan tietää mikä sitä ketuttaa niin neuvot on tervetulleita :)

    Kiitos etukäteen. Vastaavaa ongelmaa en haulla löytänyt niin tein uuden ketjun.
     
  2. Wade-

    Wade- Gearhead

    Selvisi ihan tutkimalla, forward clutchin välys kasvanut niin suureksi että yksi kitkalevy päässyt valahtamaan jostain syystä pois spooreilta ja ruksutti niitä vasten kun koitti kytkeä päälle.
     

Kerro tästä muillekin!