4l80e kysymystä

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja nuffield, 25.8.2016.

  1. nuffield

    nuffield Gearhead

    tuleeko laatikon kyljessä olevaan 11 pinniseen töpseliin kahteen pinniin jatkuva jännite olikohan c,e? Missähän noitten varokkeet mahtaa sijaita -92 gmc sierra 3500:sessa? Ja perus ongelmanahan tuossa on että vain pakki toimii kunnolla ja kun tuon töpselin irrottaa niin liikkuu myös eteen päin.
     
  2. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

  3. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Töpseli irti lootassa on vain kakkonen ja pakki niinkuin myös vikatilassa pitäisi olla. Eikös lootalle ole yks sulake rasiassa?
     
  4. nuffield

    nuffield Gearhead

    Rasiassa on yks sulake mutta mulla ei jostain syystä tule nyt jännite c pinniin ja tuossa edellä mainitussa kaaviossa sillä näyttäs olevan erikseen vielä sulakkeet?
     
  5. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Tai rele rikki. Muistaakse moottoritilas on joitain sulakkeita johdon välis sellaises muovi pesäs...
     
  6. nuffield

    nuffield Gearhead

    Mittailin tuossa vähä lisää niin sain l:stä 5 volttia ja n,p 12 pitäneenkö noihinkin tulla virta? Vai liekkö nyt jokin häsä?
     
  7. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Kokeile eka liitin irti mitata tuleeko virta e ja c pinniin. Paine kytkimiltä ei tuu virtaa vaan maadoitta vaihteen mukaan..
     
  8. nuffield

    nuffield Gearhead

    e:hen tulee c:hen ei tule. Sen verran avasin johtosarjaa että c:n johto menee suoraan hanskalokeron poxiin että eikö sinne poxille tule nyt kaikkia virtoja?
     
  9. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Onko vikakoodia luettua.
     
  10. nuffield

    nuffield Gearhead

    Se ei jostain syystä onnistu.
     
  11. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

  12. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Mulla on tollanen ploota just avattuna pöydällä ja kattelin pikkasen manuskaa.
    Töspeli irki pitäis toimia lukkoykkösen ja kakkosen ja pakin.
    Unohdin sen manuskan tietenkin sinne enkä muista tonkaan lootan trabulshuutinkii ulkoa.
    Yx mahis toimimattomuuteen on se pressure manifols joka on pultattu venakoneistoon. Se kertoo tietsikalle mikä vaihde on päällä ja missä asennossa kepakko on. Ilman sitä tietoo ecu ei vissiin osaa arpoa vaihteitakaan.
     
  13. nuffield

    nuffield Gearhead

    Boxille näyttäs tulevan virta ja maat niin kun pitääkin. Pikkusen tuottaa hankaluutta tulkita noita kytkentä kaavioita kun tuossa on johtosarja katkastu vähä ennen laatikon töpseliä eli johtojen värit muuttuu ja vaikuttas että tuo kytkentä olis siihen liitokseen asti boxilta kuin tossa dieselplacen kuvassa ja loppu pätkä töpseliin kuin ensin mainitussa kaaviossa.
     
  14. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Olisko boksi rikki kun ei vikakoodin luku onnistu
     
  15. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Onkos tää murhetoosa punasessa pikkarissa?
     
  16. nuffield

    nuffield Gearhead

    Eipä ole semmosessa laitteessa.
     
  17. nuffield

    nuffield Gearhead

    Miten varma epäilys sulla olis tuon boxin toiminnasta? Saattas kiinnostaa tuo tai jos joltain löytys joutava boxi tais olla 91-93 ainakin pikkareissa ja G30 vanissa service numero on 16147609
     
  18. märkäkakka

    märkäkakka 2nd gear

    Laatikko temppuili vaihteide kans satunnaisesti sitten ei toiminu turbiini lukko. Ostin uude poksin ei toiminu vieläkää vika oli laatikon liittimes..
     
  19. nuffield

    nuffield Gearhead

    Nyt on kokeiltu toista boxia ja yhtä huonoo on toiminta kuin aiemminkin. Sitten kai se pitää aukasta öljypohja ja ruveta sieltä mittailemaan solenoideja.
     
  20. ossa250

    ossa250 Gearhead

    Mikä vikana laatikossa kun 1-2 ja kolmoselle vaihtaa niin kierrokset on helvetin korkealla ja nykäsee ihan kunnolla. Ni ja nelone ei mee päälle ollenkaan. Uudet solenoidit löytyy, korjautuuko ongelmat noilla?
     

Kerro tästä muillekin!