4L80E solenoidit

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja kane, 26.12.2007.

  1. kane

    kane 1st gear

    Sattuisko olemaan nurkissa, ilmoitus ostetaan osia osastolla...
    t.kane
     
  2. capriceman

    capriceman Gearhead

    Onko joku solkku palanu??
     
  3. kane

    kane 1st gear

    Moi,

    Ei ole, vaihdan vaan uudet kun tuntuu 2:lle vaihdettua kovemmassa vedossa olevan hetken paineet "hukassa". 2:lla solkut ei ole aktiiviset.
    Virtaa näyttää paineensäätäjällä oikein (TDScan softa) mutta mistäs sen tietää mitä palikka oikein tekee. En ole saanut mittaria ja letkua laatikon kylkeen vielä viritettyä että näkisi todelliset paineet. Hinnaltaan eivät ole kummoiset (15~20$ kpl). Pitää kysellä Suomen hinnat ja jos suolaiset niin tilaan suoraan. Vähän tämmöistä vuosihuoltohommaa... :wink:
    4:lla kummatkin solkut on aktiiviset, josko olis jotain tekoa tuon mun nykäisyjutun kanssa (kun tapahtuu vain OD:llä)
    t.kane
     
  4. capriceman

    capriceman Gearhead

    Muistaisin että 80lootassa oli 1-2paineentasajan kansi muovia joka krakkaa ja vuotaa painetta ulos, tsekkaappa se ensin.
     
  5. kane

    kane 1st gear

    1-2 Paineentasaaja? Hmmm... nyt tarvii tarkempaa koordinaattia. Manuskassa on aika hyvä räjäytyskuva mutta ei heti satu sopivaa silmään :-?
    Tilasin solkut ja painesolenoidin rockautosta, hinta rahteineen 120$ kun täällä vastaavat osat ~230€.
    t.kane
     

Kerro tästä muillekin!