4T60-E volisee ja vinkuu

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Vaihteisto ja voimansiirto', aloittaja JMHoo, 4.9.2018.

  1. JMHoo

    JMHoo 1st gear

    Nonyt! 4T60-e automaatti vinkuu ja volisee R ja D asennoissa. Tien päällä pintakaasulla ei kuulu mitään pahempaa volinaa sisälle kovin, mut veto päällä taas aloittaa.
    Siis esim. valoissa seisoessa ja kiihdyttäessä volisee mut herkee kun jalkaa nostaa kaasulta. Tiellä kaasua ja volinaa, kaasu pois ei volinaa.
    Huutaa kuin laturin hihna, mut ollu irti eikä muutosta. Öljyt, suodatin vaihdettu. Lauhdutin ohitettu kun oli öljyt kumman väriset...olisko jäähdytinnestettä livahtanu laatikkoon ja syöny kitkoja pois. Nyt öljyt punaiset. ei pahemmin luistakaan. Ehkä pientä viivettä 1:sen 2:sen välillä. Volina ja vinkuminen jatkuu...niin ja tämä laatikko on Luminassa.
    Onko jollekulle tullu samanmoista vastaa?
     

Kerro tästä muillekin!