5.0 street musse projekti.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja maverick, 28.12.2010.

 1. Rellu8

  Rellu8 Gearhead

  Mun tapit on .990 halkasialla ja pituus siinä n.3" pitkät.
   
 2. maverick

  maverick Gearhead


  Muutama osa kuva lisätty kuva blogiin, anteeksi kuvissa näkyvät mopar aiheiset tuotteet.
  Kuvista kiitos Superbirdille.
   
 3. maverick

  maverick Gearhead

  Paljonko painoo? Noi meidän 184.5gr. 2.95"/.927".
  Täytyy hitsuttaa tohon meidän cooleriin myös tassut.
   
 4. Rellu8

  Rellu8 Gearhead

  Painoo tapeilla: 146g ja pituus: 2.75" halk .990"
  Elikkä aikas tymäkät tapit.
  Ei minkäänlaista silmin havaittavaa muodon muutosta parissa vuodessa.
   
 5. C-barge

  C-barge Gearhead

  En muista tapeist painoo, mut kai niis reikä oli keskellä läpi asti? Ei oo ollu mosa purettuna muutamaan vuoteen, mut viimeks ei tapeissa(kaan) ongelmii. Mäntii vaihdettiin 4, tappei ei.
   
 6. dd64

  dd64 3rd gear

  Kyllä on hienoo työtä. Mutta jos oikeesti meinaatte ton ihan rekisteröidä kadulle, niin saanko tulla leimalle mukaan? Ton putkiviidakon läpi löytääkseen leimamies tarvii kyllä tarkan kartan ja kompassin! Oma kokemus: Omassa ei ole kuin 6-piste kaari ja vuosileimalla yhtenä vuonna hymyilin sisäisesti kun katsuri kampes itteään autoon. Lopulta kun pääsi penkille aloitti normaalilla äänellä: kyllähän auton tulee olla sellainen, että normaali ihminen pääsee sisään. Käänsi katseen muhun ja jatkaa huutamalla ja kovaa: JA ENKÖ MINÄ MUKA OLE NORMAALI!!! Arvatkaa irtosko leima?
   
 7. sepi-ukko

  sepi-ukko 3rd gear

  hienolta näyttää. :D
  Tälläisiä lisää
   
 8. Porsas

  Porsas 3rd gear

  +1 leimalle mukaan (seiskaneliskanttiseen kaaria mietin vähän samalla ajatuksella) Paljonko tuo maksaa tuo pääsylippu mukaan tuonne leimalle :wink: ?
   
 9. NineBall

  NineBall 1st gear

  Jaaha, nyt se sun projekti sitten paljastui. Olisi ollut kiva nähdä yllärihevonen radalla. Uuden pelin tekemisessä on kaikkea haastavaa, mut päättäväisyydellä pääset maaliin. Onnea rakenteluun !
   
 10. Jza

  Jza Gearhead

  No olisit kysynyt, että monessakos tehdasvalmisteisessa urheiluautossa olet käynyt istumassa :odroll: Ei mikään laardipallo välttämättä lamboonkaan tuosta vaan itseään änge. Jos tuosta alkais taistelemaan, niin kyllä mä uskon että sen puolesta leiman sais. Ja oviputkethan sai olla irroitettavat (?)

  Mutta luulen että joku saattais puuttua tuommoisten turvallisuuteen siviiliajossa. Tuossa kehikossa pääsee hengestään kun joku ajaa kävelyvauhtia kylkeen tai perään. Kallo halki.

  Hieno projekti kyllä! Mihin muuten vyöt tulee kiinni?
   
 11. valiant65

  valiant65 Gearhead

  SFI-FC-kehikko pitää tietty pehmustaa SFI-pehmusteella (mikä on kyllä joo kohtuu jämyä tavaraa...). :odroll:

  Ja on todella mahtava projekti! Lykkyä pyttyyn! Yks kyssäri: tuleeko ajokorkeus olemaan ns. normaali korkea, vai onko perän korviin tulossa muutoksia joilla IC asettuu kohdilleen myös "linttakorkeudessa" ?
   
 12. laakkius

  laakkius Gearhead

  Tätä prokkista tulee varmaan seurattua, te nyt toteutatte sen mitä mä suunnittelin tuloksetta useamman vuoden... :rotfl:
   
 13. dd64

  dd64 3rd gear

  No olisit kysynyt, että monessakos tehdasvalmisteisessa urheiluautossa olet käynyt istumassa :odroll: Ei mikään laardipallo välttämättä lamboonkaan tuosta vaan itseään änge. Jos tuosta alkais taistelemaan, niin kyllä mä uskon että sen puolesta leiman sais. Ja oviputkethan sai olla irroitettavat (?)

  Kyllä mä leiman sillä kerralla sain! Mut kyllä se vaati diplomatiaa aikalailla että sain ukon leppymään. En mäkään sano että olis mahdotonta tota leimata. Toivottavasti se leimataan! Tommosia ei ole kadulla koskaan liikaa... On vaan noilta konttoreilta sellasia tarinoita kerrottavana, ettei uskois... Aina ei ole helppoa.
   
 14. maverick

  maverick Gearhead

  Valiant kuusvitoselle, en tajunnu ihan kyssäriäs, mut auto on tarkotus saada ihan "tonttiin" eestä ja takkaa. Coiloverii jokukulmaan, anti roll baaria, säädettävää offset
  tukivartta yms.. Perä tuli tänään laakkosen makelta racesplacesta, kiitos sinne.
  Make kaventi 7cm molemmista päistä, maximi kavennus kun käyttää tukivarsia vakiopaikalla. Perä on 8.8", 35 rihlasil vetareilla ja spoolilla.
  Motin alakerta lähtee viikolla Eskon huomiin vantaan moottori koneistamoon.

  Ysipallolle kiitos tsemppaamisesta. Piti rupee tarkotuksella julkisesti projektista uhoomaan, niin vois saada auton valmiiksikin tai muuten ei kehtaa enää näyttäytyä
  Julkisesti.

  Leimaaminen ei tuu olemaan mikään probleema. Kauppakassihan tästä tulee, foxilla kesät talvet, nyt joutuu ajeleen jollain vakio gt foxilla. Mut kesäl on kiva käydä jumbon cittaris kun on tuhat heppaa enemmän käytös...
  :rotfl:
   
 15. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Olen vaan antanut kertoa itselleni että tuo foxin tontittaminen JA alustan toimivuus isoilla tehoilla (yli 800hp?) ei olekaan niin helppoa. Eli tukivarsien kuviteltu leikkuupiste ei ole lähelläkään ideaalia jos autoa madalletaan niin että se näyttää hyvältä. Siksi monet nopeatkin stock suspension foxit on vähän karun korkeita. Esim. YB:llä on iso topicci tästä.
   
 16. C-barge

  C-barge Gearhead

  Joskus muinoin tota kaariasiaa kans ihmettelin, et nehän on oikeesti vaaralliset jos ei oo pehmustettu. Toi SFI pehmuste kyllä hoitaa ongelman, mut toki myös tuppaa rajoittaa näkyvyyttä entisestään. Meille ei oo koskaan valitettu hankalasta sisäänpääsystä, vaikka Löijyssäkin se oli lyhellä etuovella ja orkkisratilla + penkillä, no, ei niin kauheen mutkatonta. Ja näkyvyys vyöt kiinni ainakin meillä on kyllä käsittämättömän olematon vaikka oli peilit molemmissa ovissa ja sisälläkin. Mut eihän tos sillee oo kun pari putkee jotka moisen vaivan vaiheuttaa; sopivasti kyhätyssä ekhikossa ne vaikka laikkaa pois leimaan ja tekee sitte uusiks. :rotfl:
   
 17. maverick

  maverick Gearhead

  En tiedä mikä korkeus olis hyvä, täytyy varmaan itse testaamalla löytää se.
  Laitakko linkin tohon keskusteluun jos löydät sen vielä. Aika monen korkusia noita tosiian on esim. john uristin foxi aikas matala ja ajelee vissiin vakio tyyppisellä alustalla 7s pintaan, taas Jason lee niminen heppu ajelee samanlaisel tekniikalla kun me bf goodrich radialeilla korkeita seiskoi suht korkiilla autolla. Laittaisin autoista kuvat, mut kun tällä kännykällä on niin vaikeeta..
  Olishan se hieno jos on matala,mut jos nopiimpi off road mallina niin ajetaan niin.
   
 18. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Jou.

  http://www.yellowbullet.com/forum/showt ... p?t=172353

  Itekin haluisin saada pitkäkaton alas, mutta ilman tukivarsien kiinnityspisteiden muutoksia tukivarret menee hassuihin asentoihin. Mulla on itseasiassa vieläkin hassummin kun ylävarsien kp:t on 9":ssa ylempänä kuin 8.8:ssa. Alatukivarsien säädettäviä korvia saa kyllä esim Team Z:lta tai Racecraftilta. Mun budjetista ne menee yli mutta teille vois sopiakin? :D
   
 19. maverick

  maverick Gearhead


  Joo meillä on rajaton budjetti, just sovittiin monivuotinen sponsori sopimus erään
  Suuren kansainvälisen pankin kanssa..
  Kiitos linkistä, täytyy lueskella läpi. Team Z:lta tuli anti rolli tilattua ovat jenkki pojjaat kehunnu firmaa. Racecraftilta ehkä 2" madaltava olkaakselit, katotaan eka miltä auto näyttää. Täytyy tutkia tota alatukivarsien kiinnitys systeemiä mitä tehrään sen kanssa.
   
 20. valiant65

  valiant65 Gearhead

  Ne droppispindlet kannattaa hommata ihan senkin takia että bumpsteeri minimoituu ilman älykääpiömäisiä holkkipinoja.

  Tossa vähän visioo siitä alatukivarren korvakkeen korjauksesta (TeamZ, samat käikäleet voi hitsata orkkiskorvan päälle tai itekseen nippuun kuten tässä):

  [​IMG]

  Racecraft (olikin halvempi kuin muistin, noin $150):

  [​IMG]
   

Kerro tästä muillekin!