5.0 street musse projekti.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja maverick, 28.12.2010.

 1. NineBall

  NineBall 1st gear

  Katselin mustangia näyttelyssä. Olet tehnyt siistiä jälkeä !
   
 2. Putte

  Putte 1st gear

  Kyllä oli oikeesti siisti peli.
   
 3. maverick

  maverick Gearhead

  Kiitoksia kehuista. Auto oli tosiaan pääsiäisen näytillä messukeskuksessa, saatiin se näyttelyä varten näyttään kohtuu valmiilta ja yllättävän hyvältä. Näyttely oli todella positiivinen kokemus ja streetti osasta todella asiallinen, ensi vuonna uudestaan. Erityis kiitos Jykälle, Luigille ja Kiekulle näyttely hommista! Nyt pitäis jatkaa ruuvaamista että saadaan auto oikeesti valmiiksi, motopark tulee todennäkösesti liian nopiisti, mut alastaron kisassa uskon että ollaan mukana ahdettuna tai vaparina. Näyttelyssä fyyran katsurit katto kehikon läpi ja hyväksyntä tuli! Eli nyt saa luvallisesti ajaa 7.5s, mut ei alle...
  Erityiskiitokset projektissa auttaneille= Crewchieffille, Jari"hemi-hiltunen" & Tarja tikkanen, Petri "Sebu" seppälä, Jarmo "shokka" volotinen, Ari kiverä, Sami lehtimäki, Timo suojanen ja Markku aintio. Kiitokset myös kaikille muillekin jotka ovat enemmän ja vähemmän auttaneet projektissa. Erityismaininta myös Markku laakkoselle (racersplace), Jaffu holmille ja Kylelle (new era racecraft)

  Thanks!

  Juho
   
 4. maverick

  maverick Gearhead

  Nyt on sit sauhut otettu saparon kanssa, hyvin vinku. vkn loppuna alastaroon harjotteleen..
   
 5. superbird

  superbird Gearhead

  Jos alta kympin menee niin on nopee fjortiksi!
   
 6. maverick

  maverick Gearhead

  Kuhan nyt pääsis kerran ajettua läpi radan, se on vkn lopun tavoite. Vielä on paljon ruuvausta ja opiskelua ennen kuin rupee tapahtuun.
   
 7. C-barge

  C-barge Gearhead

  Upee juttu! Noist koskaan tiedä miten nopessti loksahtelee kohilleen, tärkeintä kuitenkin kait olis päästä eteenpäin sen verta rauhallisesti et välttyy vaurioilta.
   
 8. NineBall

  NineBall 1st gear

  Hieno juttu ! Nyt sulla alkaa säätäminen ja testaus. Tuloksia vois odotella ehkä syksyllä tai 2012. Tsemppiä projektiin !!
   
 9. maverick

  maverick Gearhead

  Tänään taas ruuvattiin ja opittiin paljon lisää..
  Q16 bensatkin saatiin vkn loppua varten. Vkn lopulle ei oo mitään aika yms tavotteita,
  Niinku Jykä totes niin pääasia että vehkeet pysyis nipussa ja oppisi seoksista yms yms
  Jutuista lisää.. Tehokkaalta toi vaikuttaa pukkejen päällä tallissa kun antaa vähän lapaa,
  Sehän riittää jo vai...?
  Huomis ilta päivälle duunin jälkeen jää vielä ruuvausta: konepellin leikkely,bensalinjaston kiinnitys, lambdojen piuhat kabiiniin jotain muuta kautta kun sivu ikkunoista yms yms.. Ehkä ollaa yöllä radalla.

  Never lift lapa!
   
 10. lapaleissön kyllä se siitä lähtee :lol:
   
 11. nysse1

  nysse1 1st gear

  Joo zemppiä viikonlopuks.Oma vailiant tuntuu ahdistavan joka asiassa,motti keulilla kuiteski ja melkeen mahtuu ohjauski kääntymään :rotfl:
   
 12. gremlin

  gremlin Gearhead

  Oon kylla vahintaan pettynyneesti yllattynyt (onk toi jotenkin mahdollista?) jos ei musse singahda taman kauden aikana 9s, ja noita jokusen nahneena niin jopa matalan sellaisen aikona.
  Auto on kuitenkin asiallisesti tehty, ja rakentamisen takana on asia miehia, ja taustalla viela lisaa keta tietaa miten noilla laitetaan menemaan.
  {Ja tahan semmonen peukkujuttu}
   
 13. maverick

  maverick Gearhead

  1 lähtö takana harjottelua, vettä tuloo... aika ehkä 22s, eli jäi vielä parantamisen varaa. Nyt pitäis vaan saada lähtöjä alle ja sitä helvetin "dataa" moottorista.
   
 14. DS 325

  DS 325 Gearhead

  ^ Ettekö käyneet dynossa säätämässä tota :eek:
   
 15. maverick

  maverick Gearhead

  Toka/viiminen lähtö läpi ajona 10.8s. Ekan kerran tunsi et autossa on voimaa pienen hetken ajan, uusi kokemus mulle. Harmi kun kelit sotki hommat, mut jäi kuiteski hyvä maku hommasta, tästä on hyvä jatkaa.. Nyt lähettiin varovasti liikkeellä tyhjäkäynnillä ja vaihdot tehtiin 6000rpm ja puolivälistä köretellen 170km/h loppunopeudella.
  Luigille: ei keretty dynotella, oli pari päivää aikasemmin ekan kerran käynnissä ja haluttiin päästää ajamaan. Nyt testaillaan varovasti ja ehkä talvella dynotellaan tai sit ei.
  Kalajoella sit ajellaan taas ja toivottavasti saadaan kone käymään vähän rikkaampana että uskaltaa lavattaa oikeesti.

  Juho
   
 16. Fastback

  Fastback Gearhead

  10.8 körötellen. on siellä joku kotona konehuoneessa. 9.7. EM kisojen jälkeisenä viikonloppuna olisi hyvä ja edullinen testitilaisuus Alastarossa Ford Nationals kekkereissä. Jos säätä pitää, niin nopeimmat vetää 20 lähtöä 10-15 välisenä aikana. Eikun testaamaan ja lunastamaan nopeimman titteli??? Iltabileissä voidaan ajaa baaritiskillä seiskoja sormi koko ajan pystyssä....
   
 17. maverick

  maverick Gearhead

  Pahasti pukkaa loma reissuu just silloin,eli jää ikävä kyllä väliin.
   
 18. Fastback

  Fastback Gearhead

  voi voi voi voi, nyt täytyy vissiin isolohkojen näyttää tahtia?? :p Täytyy toivoa, että Suojasillakin on kesälomareissu... :)
   
 19. maverick

  maverick Gearhead

  Toivottavasti isolohkojen tahti on tosiaan kovaa.....

  http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat%202 ... P_8377.jpg
  Tossa mopoilijan ottamaan kuvaan linkki vkn lopulta.
   
 20. Fastback

  Fastback Gearhead

  Kyllä me tuollaiset kustaan nurin. :poff: Nyt on helppo huudella, jos et ole tulossa kinkereihin. Asiallisen näköisesti vääntäytyy keula ylöspäin. Olis tuo hienoa saada Ford päiville. Taitaa sinne tulla ainakin kaksi nopeahkoa centrifugaali sbf mussea, kolmaskin mahtuisi :wink: 10.80s aikaan omalla katiskallani joutuisin turvautumaan hinausapuun.
   

Kerro tästä muillekin!