5.0 street musse projekti.

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Street & Race', aloittaja maverick, 28.12.2010.

  1. NineBall

    NineBall 1st gear

    Katselin mustangia näyttelyssä. Olet tehnyt siistiä jälkeä !
     
  2. Putte

    Putte 1st gear

    Kyllä oli oikeesti siisti peli.
     
  3. maverick

    maverick Gearhead

    Kiitoksia kehuista. Auto oli tosiaan pääsiäisen näytillä messukeskuksessa, saatiin se näyttelyä varten näyttään kohtuu valmiilta ja yllättävän hyvältä. Näyttely oli todella positiivinen kokemus ja streetti osasta todella asiallinen, ensi vuonna uudestaan. Erityis kiitos Jykälle, Luigille ja Kiekulle näyttely hommista! Nyt pitäis jatkaa ruuvaamista että saadaan auto oikeesti valmiiksi, motopark tulee todennäkösesti liian nopiisti, mut alastaron kisassa uskon että ollaan mukana ahdettuna tai vaparina. Näyttelyssä fyyran katsurit katto kehikon läpi ja hyväksyntä tuli! Eli nyt saa luvallisesti ajaa 7.5s, mut ei alle...
    Erityiskiitokset projektissa auttaneille= Crewchieffille, Jari"hemi-hiltunen" & Tarja tikkanen, Petri "Sebu" seppälä, Jarmo "shokka" volotinen, Ari kiverä, Sami lehtimäki, Timo suojanen ja Markku aintio. Kiitokset myös kaikille muillekin jotka ovat enemmän ja vähemmän auttaneet projektissa. Erityismaininta myös Markku laakkoselle (racersplace), Jaffu holmille ja Kylelle (new era racecraft)

    Thanks!

    Juho
     
  4. maverick

    maverick Gearhead

    Nyt on sit sauhut otettu saparon kanssa, hyvin vinku. vkn loppuna alastaroon harjotteleen..
     
  5. superbird

    superbird Gearhead

    Jos alta kympin menee niin on nopee fjortiksi!
     
  6. maverick

    maverick Gearhead

    Kuhan nyt pääsis kerran ajettua läpi radan, se on vkn lopun tavoite. Vielä on paljon ruuvausta ja opiskelua ennen kuin rupee tapahtuun.
     
  7. C-barge

    C-barge Gearhead

    Upee juttu! Noist koskaan tiedä miten nopessti loksahtelee kohilleen, tärkeintä kuitenkin kait olis päästä eteenpäin sen verta rauhallisesti et välttyy vaurioilta.
     
  8. NineBall

    NineBall 1st gear

    Hieno juttu ! Nyt sulla alkaa säätäminen ja testaus. Tuloksia vois odotella ehkä syksyllä tai 2012. Tsemppiä projektiin !!
     
  9. maverick

    maverick Gearhead

    Tänään taas ruuvattiin ja opittiin paljon lisää..
    Q16 bensatkin saatiin vkn loppua varten. Vkn lopulle ei oo mitään aika yms tavotteita,
    Niinku Jykä totes niin pääasia että vehkeet pysyis nipussa ja oppisi seoksista yms yms
    Jutuista lisää.. Tehokkaalta toi vaikuttaa pukkejen päällä tallissa kun antaa vähän lapaa,
    Sehän riittää jo vai...?
    Huomis ilta päivälle duunin jälkeen jää vielä ruuvausta: konepellin leikkely,bensalinjaston kiinnitys, lambdojen piuhat kabiiniin jotain muuta kautta kun sivu ikkunoista yms yms.. Ehkä ollaa yöllä radalla.

    Never lift lapa!
     
  10. lapaleissön kyllä se siitä lähtee :lol:
     
  11. nysse1

    nysse1 1st gear

    Joo zemppiä viikonlopuks.Oma vailiant tuntuu ahdistavan joka asiassa,motti keulilla kuiteski ja melkeen mahtuu ohjauski kääntymään :rotfl:
     
  12. gremlin

    gremlin Gearhead

    Oon kylla vahintaan pettynyneesti yllattynyt (onk toi jotenkin mahdollista?) jos ei musse singahda taman kauden aikana 9s, ja noita jokusen nahneena niin jopa matalan sellaisen aikona.
    Auto on kuitenkin asiallisesti tehty, ja rakentamisen takana on asia miehia, ja taustalla viela lisaa keta tietaa miten noilla laitetaan menemaan.
    {Ja tahan semmonen peukkujuttu}
     
  13. maverick

    maverick Gearhead

    1 lähtö takana harjottelua, vettä tuloo... aika ehkä 22s, eli jäi vielä parantamisen varaa. Nyt pitäis vaan saada lähtöjä alle ja sitä helvetin "dataa" moottorista.
     
  14. DS 325

    DS 325 Double Gearhead

    ^ Ettekö käyneet dynossa säätämässä tota :eek:
     
  15. maverick

    maverick Gearhead

    Toka/viiminen lähtö läpi ajona 10.8s. Ekan kerran tunsi et autossa on voimaa pienen hetken ajan, uusi kokemus mulle. Harmi kun kelit sotki hommat, mut jäi kuiteski hyvä maku hommasta, tästä on hyvä jatkaa.. Nyt lähettiin varovasti liikkeellä tyhjäkäynnillä ja vaihdot tehtiin 6000rpm ja puolivälistä köretellen 170km/h loppunopeudella.
    Luigille: ei keretty dynotella, oli pari päivää aikasemmin ekan kerran käynnissä ja haluttiin päästää ajamaan. Nyt testaillaan varovasti ja ehkä talvella dynotellaan tai sit ei.
    Kalajoella sit ajellaan taas ja toivottavasti saadaan kone käymään vähän rikkaampana että uskaltaa lavattaa oikeesti.

    Juho
     
  16. Fastback

    Fastback Gearhead

    10.8 körötellen. on siellä joku kotona konehuoneessa. 9.7. EM kisojen jälkeisenä viikonloppuna olisi hyvä ja edullinen testitilaisuus Alastarossa Ford Nationals kekkereissä. Jos säätä pitää, niin nopeimmat vetää 20 lähtöä 10-15 välisenä aikana. Eikun testaamaan ja lunastamaan nopeimman titteli??? Iltabileissä voidaan ajaa baaritiskillä seiskoja sormi koko ajan pystyssä....
     
  17. maverick

    maverick Gearhead

    Pahasti pukkaa loma reissuu just silloin,eli jää ikävä kyllä väliin.
     
  18. Fastback

    Fastback Gearhead

    voi voi voi voi, nyt täytyy vissiin isolohkojen näyttää tahtia?? :p Täytyy toivoa, että Suojasillakin on kesälomareissu... :)
     
  19. maverick

    maverick Gearhead

    Toivottavasti isolohkojen tahti on tosiaan kovaa.....

    http://kuvia.1g.fi/kuvat/Tapahtumat%202 ... P_8377.jpg
    Tossa mopoilijan ottamaan kuvaan linkki vkn lopulta.
     
  20. Fastback

    Fastback Gearhead

    Kyllä me tuollaiset kustaan nurin. :poff: Nyt on helppo huudella, jos et ole tulossa kinkereihin. Asiallisen näköisesti vääntäytyy keula ylöspäin. Olis tuo hienoa saada Ford päiville. Taitaa sinne tulla ainakin kaksi nopeahkoa centrifugaali sbf mussea, kolmaskin mahtuisi :wink: 10.80s aikaan omalla katiskallani joutuisin turvautumaan hinausapuun.
     

Kerro tästä muillekin!