5.-6.6 2010 Alastaro,KAMASA TOOls Nationals

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Hot Rodders Kuopio ry', aloittaja supo, 3.6.2010.

 1. supo

  supo Gearhead

  Tulevana viikonloppuna taas kiihdytellaan Alastarolla eli Koslonen,Korhonen ja Laitinen mukana radalla.Tervetuloa varikolle ja katsomoon kannustamaan Kuopiolaiset huippu suorituksiin.
   
 2. Red chevy

  Red chevy 3rd gear

  Tulossa ollaan ,hyvää (sadetonta) keliä luppaili... :D
   
 3. supo

  supo Gearhead

  Nayttaa silta etta tama kisa on Pontiacin viimeinen silla EM osakilpailuun ajan nailla nakymin Camarolla eli tekniikka alkaa olla kansia vaille valmis!!!
   
 4. kuula

  kuula Gearhead

  Hyvä Supo, eiku turpa kii ja kaasua...
   
 5. supo

  supo Gearhead

  Unohtui että varikolla vielä myynnissä Team-t-paitaa sekä muutama team kello.Team kello+t-paita viikonlopun ajan niin kauan kuin tavaraa riittää speciaalitarjouksessa jonka vain saa varikolla paikanpäällä!!!
   

Kerro tästä muillekin!