5.7 dx vs. 6.2d

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja jake81, 9.6.2013.

  1. Mudracer

    Mudracer Double Gearhead

    Käyntiääni on lähes suoraan verrannollinen "tehoon". Pehmeä ääni ja vähän puhtia ja toisinpäin.
     
  2. Motorhead

    Motorhead 1st gear

    Paljonko arvaa kääntää 5.7d ennakko pumpusta etiä päin? syksyllä sanovat jo savumiehet pumppu on jäljessä,kun tuota harmaata savua tulee ihan kivasti putkesta... :)
     
  3. Sambo

    Sambo 1st gear

    En tiedä,millin verran ehkä..Koskinen kehotti kääntämään eteenpäin(muttei ollut puhetta tarkasta mitasta) kun olin asentanut uuden jakopään ja uuden ennakonsäätimen ym korj.sarjan osat pumppuun.Aluksi tietenkin kohdistin viivat toisiinsa kun luulin että nyt se on uutta vastaava ja pitää olla niin.
    Minusta on hämäävää kun puhutaan viivan mitasta tai parista,millistä ja kahdesta.Se viivahan on hyvin ohut..hämäävää siksi että nämä katsotaan yleensä silmämääräisesti kun ei siihen oikein mitään mittaa järkevästi sovi,ehkä joku omatekemä liuskamitta.Ainakin kun motti on vanissa-näkyvyys sinne on heikko jokatapauksessa.
    Minusta vähän turhaa hifistellä liikoja kun oikeasti se ennakko pitäisi käydä säädättämässä moottorin kunnon mukaan sellaisella verstaalla missä on laitteet?
    Savutusta et taida pumppua kääntelemällä saada loppumaan vai onko suuttimet ja jakajapumppu jo niin varmistettu ettei niissä vikaa?
     
  4. juokale82

    juokale82 1st gear

    Tarkotatko tuolla kääntämisellä kuskin vai vänkärin puolelle päin?
     
  5. Sambo

    Sambo 1st gear

    Kuskin suuntaan luonnollisesti.Eli "vastapäivään" jakajapumpun pyörimissuntaan nähden ja myötäpäivään moottorin pyörimissuntaan nähden-näin hammaspyörämekaanisesti ajateltuna..
    Tuota jos joku sanoo "eteenpäin"-täytynee sen tarkoittaa ennakkoa eteenpäin eli lisää..

    Puhekielessä tosiaan selvin kun sanoo että kuskin suuntaan.Harvemmin kai näitä vasemmanpuoleisessa liikenteessä :eek:
     
  6. jake81

    jake81 Gearhead

    Tarvisko kukaan hehku osia 5.7:kaan daisuliin? Olis kahden eri mallin orkkis systeemiä, en tiedä onko ihan täydellisiä sarjoja mutta sopivasti sais.
     
  7. Motorhead

    Motorhead 1st gear

    Ei nyt ihan pois suljettua suuttimien osuus asiaan :) bosh carilla syksyllä kun savut mitattiin,niin epäilivät pumpun myöhäsyyttä..mut jos ny ensin tekis fortte huuhtelun suuttimille..tasasella ajolla harmaata savua ja kun kenkää antaa niin mustaa...että kyllä soppaa saa,mut ei kerkee kaikkee polttaan :poff:
     

Kerro tästä muillekin!