5.7 Hemi vanhaan autoon

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja 68FuryIII, 19.10.2009.

  1. vipottaja

    vipottaja 1st gear

  2. -71 MoPar

    -71 MoPar Gearhead

    Aiakin vanhaa tekniikkaa , kuva otettu 70-80 taitteessa räyskälän varikolla .
    Kyllä tota mötikkää Simon kanssa kahteen mieheen nosteltiin , oiskohan ollu 89 vuosi kun auton nokalle laitettiin .
    Käy se vähemmälläkin tulppamäärällä , minkä jakajan laittaa .
    http://anttiheinonen.1g.fi/kuvat/Lahti+ ... 0+copy.jpg
     
  3. edsel.fi

    edsel.fi Gearhead

    Re: 300c

    Tämä juuri on hienointa meidän harrstuksessa, ei tarvita kierroksia niin paljon. Esim jopa mun FOOORD isolohkolla , hieman tilavampi jopa kuin pienehkö Hemi :poff: , eli 428 wbSCJ kyseessä, joku bemari tuli rinnalle liikenne valoissa, kiihdytettiin 0-60 km/h, mä kiihdytin niin ett RPM oli max ca 1800 , bemarilla varmaan + 4000 , kovin se parkui, bemari jäi kauas taakse :rotfl: Nothing biits kuubik intsiiis !!!!
     
  4. Tomaso

    Tomaso 3rd gear

    Moparilta tulee uusi NASCAR motti tarjolle, joten noita P7 ym. "vanhoja" osia saattaa tullu tyrkylle "edullisesti"....
     
  5. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    Ja jos tollasta meinaa, niin se kannattaa sitten ostaa täydellisenä. Vaikka osat onkin halpoja, niin ihan kaikkia osia ei sitte välttämättä ookaan halvalla saatavilla ja sen myötä se hinta voi pikkasen pompsahtaa. Versioita on myös lukemattomia, joten irto-osista voi olla hankalaa kasailla. Mut noin muuten, niin ton tehosia kestäviä motteja tuskin saaa muuten samaan rahaan kun mitä noita nytkin on tarjolla. On siinä toki pari muutakin juttua ennenku tollanen autossa on, mut pumppubensalla tuollasesta lähtee helposti yli 700 heppaa ja rundit huitelee tarvittaessa melkosissa lukemissa. On oikeesti aika hienoa teknologiaa.
     
  6. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    onks mitään hajua hinnasta siis noin suuruusluokkaa,
    kun en viiti turhaa laittaa sähköpostia, kuhan haaveilen.
     
  7. vipottaja

    vipottaja 1st gear

    No toi minkä mä hommasin ei kovin paljoa maksanut. Reilu vuoden verran se on täällä ollut eikä sen kanssa vielä oo tehty mitään, loota-adapterin pitäis olla pikkuhiljaa sentään tulossa. tällä hetkellä en ebaysta täydellistä mottia huomannut olevan kaupan, mut halvimmillaan noi on olleet jostain 5-6000:sta ylöspäin. Ne on yleensä yhen kisan ajettuja ja vaatis huollon, männät, venttiilijouset, laakerit; sellanen reilu tonnin pieti. Valmiita huollettuja motteja on ollut kaupan jostain kympistä ylöspäin. Mä hommasin ton suoraan ilman välikäsiä jolloin se oli varaosineenkin pikkasen edullisempi, mut kuten sanottu ei oo tarkemmin vielä tutkittu mitä se on syönyt ja mitä vaatii.
     
  8. vinkkeli

    vinkkeli Gearhead

    voi video, tää on aina jälkiviisautta mut ny tohon omaan mottiin menny jo n 7000e eikä oo edes valmis, toki se raha on menny pitkällä aikavälillä.....
     
  9. studio57

    studio57 Gearhead

  10. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

  11. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Onko 5.7 Hemejä tuloillaan kellään?
     
  12. Herje

    Herje Double Gearhead

    Ei vielä tulossa mutta kovasti on kuolattu ja haaveiltu :lol:
     
  13. C-barge

    C-barge Gearhead

  14. Bowhill

    Bowhill 3rd gear

    .....
     
  15. C-barge

    C-barge Gearhead

    Tavotteessa oltiin meilläkin, ja eilen suhahti käyntiin, tietty putket kiinni jne, et muuta ei oikeestaan kuulunu ku flektin ääni. Mottihan on tullut jenkeistä et sen kuosista ei ollut mitään käsitystä.mitä ny tpikeentymisasteesta jotain ku öljypohja oli irti. Viimiset käymisen kannalta oleelliset sähköt sai eilen kytkettyä ja bensalinjat valmiiks, ni pakkohan sitä oli koittaa. Pyörähti joku puol kierrosta ja kävi. Eiköhän toi viimeistään seuraavaan stadicruisingiin kerkii.
     
  16. Kustom STW

    Kustom STW Gearhead

    Upeutta! 8)
     
  17. tyly

    tyly Gearhead

    Olin keskiviikkona vihdosta viimein dynossa ton meen ikuisuusprojektin kanssa, hommasin 5.7 syksyllä 2006 ja ajokunnossa se on ollu jo yli pari vuotta, mutta nyt kun tatechin Tatu sääteli sitä kolmisen tuntia, niin nyt se ekaa kertaa toimii.

    Tyhjäkäyntimoottori käytti jotain väärää karttaa, ja kone sammuili ihan yllättäen, yks kampihammas oli totaalisen hukassa, mutta siitä selvittiin tuomalla anturaa 0,3 milliä kauemmaks, sitten alko säätö,

    eka veto noin 200 hv
    säätöö, säätöö,säätöö
    vääntö oli jo 2400 rpm:ssä 460 Nm ja 3900 rpm 550Nm ja 340Hv
    sit kone hyyty totaalisesti, syynä ilman puute, eli liian pienet pakosarjat tai läppärunko, mitä kyllä epäilen koska 300 C:ssä on sama läppärunko 78mm, ja sillä pitäis päästä helposti 400 Hv asti, pakosarjat mulla on Jeepistä 245 hv, eli todennäköisesti ne on nyt syynä tohon.

    Mutta nyt on kunnon testilenkkikin suoritettu, Huittisista tampereen kautta H:linnan ja Järvenpään kautta Helsinkiin määränpäänä X-treme, ja on kyllä hieno kone ajaa, 100 km/h ja kierroksia 3,23 välityksellä 2450 rpm, renkaat 295/50/15.

    Ainoo mitä sisälle kuuluu on tyhjäkäyntimoottorin suhina, sit kun lyö lapun lattiaan, niin ääntä kyllä piisaa, 2,5 tuumaset putket X-putkella.

    Nyt vaan kilometrejä tauluun ja ahdinta tilaileen :)



    Tuolla huono video dynosta. http://www.youtube.com/watch?v=tvptu0wDtfM
     
  18. rebel58

    rebel58 Double Gearhead

    Asiaa Äijät! Tylyn auto tulee nyt nähtyä ja ois kiva nähdä taas Tylykin. Vai Ahdin valtakuntaan tekee mieli? Saa nähdä kauan toi nykyhemijagge on vaparina? Niin kauan kun vanhempi The Jag ajaa siitä ovet, kaikki neljä. Sitä kuivaa asphalttia odotellessa kiinnoistaisi kovasti noi sähkötykset. Varmasti kakkupala noi piuhat, mutta niiden liittäminen luukakseen?
     
  19. Gunskynttila

    Gunskynttila 3rd gear

    5.7

    Yeah! Hieno on tuo Tylyn Pinkki Unelma. Kiitokset J:pään välietapilla piipahduksesta, oli komiaa nähtävää tuo peli liikenteessä. Pitää vielä tulla katsastaa näyttelyyn, miltä auto näyttää pestynä :D
     
  20. Volvo_5.7

    Volvo_5.7 Double Gearhead

Kerro tästä muillekin!