5,7 TBI kannentiiviste

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Moottori', aloittaja evo88, 24.4.2017.

  1. evo88

    evo88 1st gear

    Jaahas arvon raatilaiset. Potilas on otsikon kone johon 2 vuotta sitten tehty kansiremontti tiivisteen pettämisen takia (kannet myös oikastu). Nyt petti tiiviste samasta kohtaa ( 7-syl. takapäästä ). FelPro tiiviste. Millähän sais kestämään ? Pappa kaipailee vinkkejä. Ja konehan on vm. -88.
     
  2. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Tarkista ensin että kannenpultit kiertyy lohkoon tarpeeksi syvälle etteivät jää kantamaan.
    Vaikka ne meneekin läpi vesitilaan, niin kaikissa ei ole täysikokoista reikää ja kierrettä läpi asti.

    Remontin yhteydessä on syytä käydä kaikki lohkon kierteet tapilla läpi, ja putsata myös pulttien kierteet kunnolla vanhoista liimoista ja mahdollisen korroosion aiheuttamista kököistä.

    Kannattaa myös varmistaa että ohjaintapit mahtuu kivutta painumaan kanteen.

    Tällaiset aluksi, ja voishan sitä lohkon tason suoruuttakin yrittää katsoaa jollain viivaimella.
     
    Powerstroke ja evo88 tykkäävät tästä.
  3. evo88

    evo88 1st gear

    Tuo lohkon taso täytyy pistää "suurennuslasin alle" ja tuo pulttien kantaminen. Kierteet tuli silloin puhdistettua. Kiitos näistä. Onko erimerkkisissä tiivisteissä laatueroja ?
     
  4. artsiracing

    artsiracing Gearhead

    Onhan tiivisteitäkin eri tasoisia eri tarkoituksiin, mutta ei niitten perus Fel-pron pahveissa pitäis mitään ongelmaa olla varsinkaan vakio koneessa.
     
    evo88 tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!