50-luvun Stock Car-kisat

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä harrastuksesta', aloittaja Mano, 20.10.2005.

 1. Mano

  Mano 1st gear

  Joskus aikasemmin tälläkin palstalla on mainittu tuo 50-luvulla suosittu autokilpailumuoto. Kotkalainen kaupunkilehti Kotkansilmä on tuosta asiasta kirjoitellut upeine kuvineen, harmi etten löydä netistä mitään vastaavaa. Mutta se Uutinen:

  Onni Vilkkaan kisoissa käyttämä -35 Ford ON LÖYTYNYT !!!!!

  Toivotaan että aihio löytää tiensä sellaiseen tallin jossa sitä osataan vielä arvostaa, tuskinpa suomessa vanhempaa kilpuria on tallessa....

  Ja jos joku löytää noita kuvia netistä niin heitelkää linkkejä
   
 2. impala1968

  impala1968 Gearhead

  On huimaa hommaa ollut aikoinaan. Tuosta foortista kuulin ekan kerran kait liki 20v sitten että sellainen makaa tuola metsässä mut ei ollut aavistustakaan että mistä laitteesrta oli kyse. Siinähän on kilpailuhistorian omaava laite, Historic Raceen mukaan.... :lol:
   
 3. Harri

  Harri 1st gear

  Katselin niitä kuvia tosta Kotkansilmästä ja totesin siitä mammalle että auton vuosimalli on '35 ja maannut käpyjen seassa ainakin kolkytä vuotta ja vielä on koppa tollasessa kunnossa, kuinkahan moni nykyajan foliopurkki pystyis samaan :lol:
   
 4. lake ender

  lake ender Gearhead

  Toivottavasti niistä mun ex-lättiksistä on jotain apua projketiin... Terveisiä Haminan suunnalle 8)
   

Kerro tästä muillekin!