-55/-57 Pickup hakusessa

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Classic Chevy Club of Finland ry', aloittaja Jarkki, 5.6.2016.

 1. Jarkki

  Jarkki 1st gear

  Etsin projektia. Eli haluan ostaa -55->-57 Chevy 3100 Pickupin (Ei Apashe). Auto tullaan purkaan ja rakentamaan täysin uusiksi, joten älkää tajotko mitään siistiä kampetta. Oikeastaan kaikki kuheatkin romukasat kiinnostaa, niin Suomessa kuin Ruotsissakin olevat. Katsotaan nyt jos kotikonnuilta löytys ennekuin rapakontakaa aletaan uittaan. Noin vuosi sitten törmäsin nettivaraosissa yhteen purettuun aihioon mutta en ole nyt saanut käsiini kaverin numeroa, nettivaraosistakin tiedot hävinnyt.
   
 2. ventora

  ventora 2nd gear

 3. Jarkki

  Jarkki 1st gear

  Väärä merkki ja malli .... Vain kyseinen pikkis kelpaa
   
 4. ventora

  ventora 2nd gear

  soita sille sillä on chevyn pick up
   
 5. Jarkki

  Jarkki 1st gear

  Soitin ,mut auto oli -58. Pelti osia löyty. Siihen kun olis ollu vielä runko kaveriksi niin olis hyvällä mallilla
   
 6. olachevy55

  olachevy55 3rd gear

  Jarkki hei. Inkoossa ois yks varaosa runko? Uudempi etu-akseli (-73-87) ympätty kiinni. Takapää lehtijousilla jotka kiinni, puslat uusittu. Ei taka-akselia? pelkkä kuori.12 Bolt GM. T:Ola 050 3605596 tai olachevy55@gmail.com
   
 7. Jarkki

  Jarkki 1st gear

  Minäpä soittelen !
   

Kerro tästä muillekin!