55 Chevy Raging Bull

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Pienoismallit', aloittaja 4dFunClub, 12.11.2011.

  1. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Tommosta ajattelin pojalle joululahjaksi radio-ohjattavana. Ideoita ja ostopaikkoja kaivataan. Perinteiseen Nikko-autoon ei yleensä saa vaihdettua koria. Käsittääkseni joihinkin sähköautoihin saa? Polttisautot taitaa mennä yli budjetin, mutta ei ole vielä pois suljettuja. Sitten se kori, sen pitää olla nimenomaan 55 Chevy 2d coupe, mistä? Ja alusta pitää olla monsterifillareilla ja neliveto.
    Heitelkääs kommentteja, koppa pitää vielä ehtiä maalata ennen jouluaattoa.
     
  2. 4dFunClub

    4dFunClub 1st gear

    Itse itselleni vastaten, kun ei teistä nahjuksista ole mihinkään. Himoto rc-monster alustaksi superverkkokaupasta 149€, McAllister Racingiltä Chevyn koppa 18$, postikulut 32$. Tiimarista maalit ja pensselit yksityiskohtiin 20€ ja Keräseltä purkki kilikalia 23€. Työkaveri tekee vielä pidemmät korin kiinnitystapit Mazakilla.
    Hintaa kertyy. Sitten pojat vielä kysyy, olitko sinä taas pitkään töissä. No, Jouluksi pukinkonttiin, kuten oli tarkoitus.
     
  3. E.B.Ford

    E.B.Ford 2nd gear

Kerro tästä muillekin!