'56 cadillac...

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Sähkölaitteet', aloittaja 66monaco, 16.1.2004.

  1. 66monaco

    66monaco Gearhead

    elikkäs oiskos mitään hyvää keinoa saada kyseiseen autoon sähköstä tuulilasin pyyhkijän mooottoria, ilman että joutuisi muuttamaan kaikki vivustot? (tai lähinnä vaijerit..)???esim. kaverin 57 mercuryyn tarjottiin 60 luvun alun mercuryn t.lasin mottia ja olis käyny aikalailla suoraan....
     
  2. koni

    koni 1st gear

    Mikäs vika alipainemoottorissa on? Niitä saa tehdadskorjattuna jenkeistä jos vanha on mennyt rikki.. Ja kun moottori on kunnossa niin jaksaa lykätä hyvin vaikka lunta edellään. Ainakin mun Edselissa jaksoi.. Niin ja kannattaa tarkistaa, ettei mikään Cadillaceihin erikoistunut firma myy siihen korvaavaa sähköistä, ainakin tohon mun 57 Linkkuun saa sellaista, tosin jo 2 kesää on ajettu toimimattomilla pyyhkijöillä.
     
  3. impala1968

    impala1968 Gearhead

    Kaveri tökkäsi 57 foorttiin about 83 mallisen cherryn takalasin pyyhkijän moottorin eikä ollut mikään vaikea swappi
     

Kerro tästä muillekin!