56 cadillacin omistajia?

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Anonymous, 4.8.2003.

  1. Anonymous

    Anonymous Guest

    ostin moisen aparaatin viikonloppuna ens talven riesaksi ja tuli tossa mieleen että onko täällä jollain tai tunteeko jonkun jolla moinen on jolta saisi joko osia tai tietoo moisesta rekkuleesta.
     
  2. Bowtie

    Bowtie Double Gearhead

    Tää nyt ei liity aiheeseen millään tavalla mut jutustelin perjantaina Kaivarissa jonkun tyypin kanssa joka oli kuukausi takaperin laivannut Ruotsista todella hienon vaaleansinisen 56´avon, vaihteeks näin päin että tuodaan Ruotsista Suomeen.
     
  3. S.A

    S.A 1st gear

    Joo, sen saman kanssa juttelin itekkin Cruisingeissa. Tummanturkoosi 56 Avo tai sinertävään taittava, ainakin pimeellä katottuna ja Forssassa saman värinen mitä muistin. Aivan pilkulleen orkkis. STadin komein avo, ei voi mitään.
    Hintaa tämä henkilö ei kertonut, mutta aika suolainen oli kuulemma ollut.

    Oli sitten Cruisingeissa tuo 55 Avo kans, mintunvirhee, jakaa mun osalta Stadin komeimman avonautopystin tämän 56 Avon kanssa :smile:

    Enivei, sama auto tuli onneksi ikuistettua Forssan Pick Nickissä vähän paremmalla valotuksella, joten kuvaa tulossa sitten joskus nettiin, kun saan vaan koneen toimimaan.

    Ja tosta 56 Cadilacista varmaankin kannattaapi kysellä täältä:
    http://www.car-nection.com/ccof/caddy.htm

    Ja on noita 54-56 Cadeja stadin seudulla pari kappaletta ainakin ja tuntui Forssassa kahtelessa, että yllättävän paljon :smile:

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: S.A 2003-08-04 12:35 ]</font>

    <font size=-1>[ Tätä viestiä muokkasi: S.A 2003-08-04 12:37 ]</font>
     
  4. Ede

    Ede 1st gear

    Hmm... Osien saatavuudesta nyt ei sen enempää tietoa ole. Riippuu mitä tarvitaan... Mutta mulla on samanlainen ongelma ensitalveksi: '56 Coupe. Vähän hitsattavaa yms. pientä läpikäymistä. Missäpäin sun projektisi sijaitsee???
     
  5. Vilkuna

    Vilkuna Gearhead

    1954-1956 Caddy on autoista upein.

    Mihin muuten meni se "ryssänsininen" 1956 4d HT jota kaupattiin edullisesti autoliikkeessä Hyrylässä tai niillä tienoin?
     
  6. ltd74

    ltd74 1st gear

    Velipoika omistaa ´56 Sedan de Villen..
     
  7. Anonymous

    Anonymous Guest

    tulee vaasaan parin kuukauden päästä washingtonista 70 avo devillen kaveriksi talliin ettei pikku avon tuu orpo olo yksin pimeessä tallissa :smile:
     
  8. chevelle66

    chevelle66 Gearhead

    toi sininen 56 4dht tuli riihimäelle
     
  9. mike

    mike Gearhead

    Cadillaceihin osia löytyy:

    DD-Auto
    Pansiontie 48-52
    20240 TURKU

    Puh 02 240 4250
     
  10. Anonymous

    Anonymous Guest

  11. S.A

    S.A 1st gear

    Kovin on tutun näkönen biili :smile:
     

Kerro tästä muillekin!