57-61 siipimoparit.....

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja kille77, 4.3.2005.

 1. RT6870

  RT6870 Gearhead

  Onko tuosta jossain muitakin fiiliskuvia?
   
 2. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  Ei oikeastaan. Tuolla moparikerho ketjun Soto ketjussa jotain kertynyt vuosien saatossa.

  Tuossa ny muutama vuosienvarrelta millon mistäkin päin.


  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  Johan niitä tuliki :D

  Kevättalvella tuleekin tälle autolle täyteen 30vuotta samassa pihassa.
   
  Muokattu: 6.11.2018
  Rock-m, z 900, Pande_K ja 8 muuta käyttäjää tykkäävät tästä.
 3. Heikki

  Heikki Gearhead Admin

  Multa löytyy hyllystä muutama starttimoottori early-hemi/poly + torqueflite yhdistelmälle. Pari näistä on vanhalla about 60-70-luvun "Remanufactured by independent builder" -tarralla varustettuja eli joskus kunnostettuja. Ja lisäksi löytynee joitain uusia etupään puslia ja niveliä '57-58 Chrysleriin, käynee varmasti ainakin DeSotoon.
   
  12345678910 tykkää tästä.
 4. 12345678910

  12345678910 Gearhead

  Mulla on joitain satunnaisia osia (jarrurumpuja, jarrupääsylkkä ja jotain konehuoneesta otettuja osia kun ei orggistekniikka, kiilavetariperiä osina, akselin kuoria pari kpl). Ovat `57 Sotosta pääsääntöisesti.
  Uudet helmapellit (sisä- ja ulko) kaksioviseen.
   
  Heikki tykkää tästä.
 5. Mika.T

  Mika.T Gearhead

  -57:skan perämurikka kiinnostais kovastikin. Millä välityksellä niitä ois?

  Toki muutkin ehjät osat kiinnostaa.
   
 6. RT6870

  RT6870 Gearhead

  hieno auto.
  ei myynnissä?
   
 7. Bluestone

  Bluestone Double Gearhead

  Tämä kuva jotenkin hehkuu "piiitkää suomi historiaa" :p:rolleyes:
   
 8. Windsor

  Windsor Gearhead

 9. roku65

  roku65 Gearhead

  Kajaanissa näkyili 80-luvun alkuvuosina 57 Plymouth 2d ht. Vaalean ruskea tummemman ruskealla kylkiraidalla, muistikuvan perusteella Belvedere. Oli ensimmäisiä alueelle rantautuneita uustuonti autoja. Teki melkoisen vaikutuksen koulupoikaan, kun lipui hain evineen kesäloma-auringossa. Toivottavasti on tallessa jossain? Ei ole vanhemman polven harrastajillakaan muistikuvaa mihin toi päätyi...
   
  12345678910 tykkää tästä.
 10. spinout

  spinout Gearhead

  Ihmetyttää tommoiset myynti-ilmoitukset, joissa ei kerrota autosta juuri mitään. Yks suttuinen kuva ja siinäkin auto ylösalaisin. Jos oikeasti haluaa myydä kalliimpaa kohdetta, niin luulis panostavan ilmoitukseen enemmän kuin vain nopeasti hutaisee sivumennen jotain.
   
 11. hantta

  hantta Gearhead

  Ainakin Turusta lähti -60 Sportfury tuon värisenä, mutta oli myöhemmin, ehkä 83 tai 84?, nykyään musta- punainen ;)
   
 12. hantta

  hantta Gearhead

  Vaasan -57 Fireflite 4 d, on kuin onkin alkuperäinen edustusauto ja alumperin Hemillä, jopa ex omistaja oletti poliisiautoksi kutosella
   
 13. spinout

  spinout Gearhead

  Juu, se auto ei tullut linjalta kuin 341 Hemillä (flite = 4-bbl kaasari). Jepariautoina oli Diplomaatteja. Tuosta tutusta yksilöstä eräs 70-luvun alkupuolen omistaja heivasi toimivan Hemin ulos pellin alta ja runnoi tilalle 318 ryppyreunan pienemmän bensankulutuksen toiveesta.. o_O Tunnettu historia ulottuu 60-70-luvun vaihteeseen saakka.
   
  12345678910 ja hantta tykkäävät tästä.
 14. hantta

  hantta Gearhead

  Ja ryppis lienee vieläkin konehuoneessa?
   
 15. hantta

  hantta Gearhead

  Hain siihen tuulilasin Kuttilasta, vuosi taisi olla -80 tai 81 ;)
   
 16. spinout

  spinout Gearhead

  Siis silloin, kun se oli Porissa. Oliko vielä beige vai punavalko? Tais olla -79-81 Porissa, ensin Jakkaralla ja sitten rytmiryhmällä. Ennen sitä se oli Turussa, siellä hotrodattu perä ylös ja kromivanteet ym. Voi olla, että ryppis on edelleen koneena, not sure.
   
 17. hantta

  hantta Gearhead

  Kaivelin dementian runtelemia aivoja, ja taitaa olla vuosi 79, Turun aikaan, sittemmin lähti Poriin, tämä siis samaan syssyyn, kuin osa keulapelleistä vaihtui , perä kromattiin ja hiukan nostettiin ;)
   
 18. spinout

  spinout Gearhead

  Ajettiinko sillä keulakolari, koska siinä oli -59 etupuskuri, mutta v. -78 kuvassa oli vielä '57 puskuri? Muistan kromatun taka-akselin, joka näkyi hyvin takaa.. Se oli kylkikolarissa Porissa n. -80, oikea puoli. -81/82 auto meni Bre-Virin kautta Pohjois-Karjalaan.
   
 19. hantta

  hantta Gearhead

  Jostain löytyi koko 59 keula, ja ne osat piti laittaa Sotoon, jostain syystä suunnitelmat muuttuivat, ja ainoastaan etulokarit ja puskuri vaihtuivat, konepellistä en muista, ja tuplavalojen tilalle väännettiin yhdet umpiot.
   
 20. spinout

  spinout Gearhead

  Muistan jostain lukeneeni, että etulokari(t) tuli -57 Firedomesta, joka makasi jossain Varsinais-Suomessa. Siinähän oli vaihdon jälkeen -57 lokarit, -59:n on erilaiset. Konepellin keskikoriste oli -59 takaluukun merkistä modattu

  Takalamput evissä oli hienot, koska niihin tuli kaikkiin kuuteen valot kerralla, toisin kuin uutena. Keskimmäisissä oli uutena peruutusvalot, nyt kokopunaiset linssit, mistähän hiffattu.
   
  hantta tykkää tästä.

Kerro tästä muillekin!