´57 Lincoln Premiere

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bätmobiili, 8.4.2005.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Tähän autoonhan on saanut paljon erilaisia varusteita ja erilaisia sisusta ja maalaus vaihtoehtoja on ollut useita. Oliskohan jostain mahdollista saada kopioita jostain esitteistä jossa näitä näkyy tai löytyykö peräti netistä.

    Lisäksi kiinnostais kovasti millanen on ollut alkuperäinen lisävarusteena saatavilla ollut ulkopuolinen varapyöräteline. Sellainen kun olis tarkoitus jossain vaiheessa tehdä niin jos jostain löytyis kuvia tollasesta niin sais hyvän mallin. :odroll:
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuo yksi kaksiovinen kelta musta olisi kuulema myytävänä. Näin auton omistajaa jyväskylän näyttelyssä ja hän sanoi siitä silloin. Hintakaan ei kuulema ole kuuta taivaalta tasoa.
     
  3. koni

    koni 1st gear

    Autosi on minun vanha ja täältä löytyvät puuttuvat osat. Eivät maksa muutakuin toimituskulut ja ehkä muutaman oluen baarissa.. :D

    Niin ja listaan lisätäkseni tuon oman avoni (http://image18.webshots.com/18/8/30/43/ ... wPA_ph.jpg) lisäksi Kaijalaisen Penalla on (vihreä?) avo -projekti.
     
  4. koni

    koni 1st gear


    Mulla on parikin alkuperäistä myyntiesitettä. Jos ajelet Porin suunnilla niin sopii poiketa vilkaisemassa.


    Google toimii tässäkin:

    http://www.hubcapcafe.com/i/2003/blaine/linc5701a.jpg
    http://www.fedrelandsvennen.no/amcar/br ... inc57.html
    http://www.adclassix.com/ads/57lincolnconvertible.htm
    http://www.lovefords.org/57/lincoln_red.htm
    http://www.lovefords.org/57/lincoln_int.htm

    ja lisää löytyy ku jaksaa hiukan hakea. Esim. Ebayssä on monesti noita myynnissä ja niistä on kuvia.
     
  5. Adventurer

    Adventurer Gearhead


    satutko tietämään tuota hintaa ja myyjää?
    Tuo shopattu Linkki muuten on kyllä linjakkain customi minkä olen nähnyt valovuosiin.
     
  6. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Tuon kelta mustan Lincolnin omistaja on pikku hiljaa tullut järkiinsä ja ei aiokaan myydä autoaan :D
    Mitäpä sitä hävittämään jos on kerran hankkinut sen itselleen.
     
  7. jykä hyvinkää

    jykä hyvinkää Gearhead

    Ostakaa joku mult ´57 Premieren laatikko. On ollu toimiva ku otettu pois, nyt monta vuotta käyttämättömänä. Täydellinen, eli turbiini ja jokekin löytyy.
     
  8. helppoheikki

    helppoheikki Gearhead

    Onkos muuten tuttu vuotta vanhempi harmaa Premier, bongattu Helsingin Tapanilassa (varsin lähellä kirvesmiesten pajaa :eek: ...)? En osaa päättää kumpi on hienompi, enempi sämpylämallinen -56 vai futuristinen -57. Helvetin hienoja laitteita molemmat.
     
  9. eastwood

    eastwood 3rd gear

    turussa yx tumman sininen
     
  10. petu54

    petu54 2nd gear

    :mad: Kaikille Mopen chopatun lincolnin väriä ihmetteleville voinen kertoa, että väri on virallisesti mattamusta helmiäinen, joka on päässyt näin vuosien saatossa hieman haalistumaan, ollen nyt hivenen harmahtavampi. Ja aiheessa pysymättä herran edellinen auto, (packard) oli ja on vissiinkin edelleen mattahelmiäisharmaa. Niin ja mun edellinen kosla, eli ford oli mattahelmiäisvihreä, ennen kuin muuttui mattahelmiäisvioletinkukertavankikertäväksi, jota väriä mulla olisi vielä jonkin verran purkinpohjalla. Eli jos siihen sekaan kaataisi vielä vähän jotain muuta väriä, niin saisimme ehkä aikaiseksi ainakin vielä pidemmän sanan.
     
  11. 59

    59 Gearhead

    Kuuleman mukaan hiljattain Belgiasta tuotu.
     
  12. koni

    koni 1st gear

    Täällä oli jo niin monta '57 Lincoln -aiheista topicia, etten uutta viitsi enää aloittaa.

    Kysymys kuuluukin, että onko muiden viisseiskoissa ohjaustehostimen letkuille jokin kiinnike minkä läpi ne menee? Minulla on, mutten löydä selkeää paikkaa mihin tuo kiinnikke tulee kiinni ja nyt se vain roikkuu siellä letkujen varassa. Voi olla, ettei ole alkuperäinen, mutta kuitenkin hiukan siltä näyttäisi, että olisi. Eli mihin tulee kiinni jos tulee?
     
  13. mach

    mach 1st gear

    Pitääpä katsoa miten ne letkut roikkuu, ei nyt äkkiä muistu mieleen. :D
     
  14. F250

    F250 Gearhead

    Mustavalkoinen on oikeastaan Joroisista. Auto tuotu jo 85 maahan, ex-Sauru, esitelty V8-Magazine 6/86. Tässä on ne a/c-putket takaikkunalla ja ollut Mobilistissa myynnissä. Hyvinkäällä oleva vaihteisto ilmeisesti tämän alkuperäinen ?

    Myytävänä edelleen...
     
  15. F250

    F250 Gearhead

    Nettiautossa näkyy olevan myynnissä siisti keltamusta 57 Ruotsin kilvissä.
     
  16. ipi67

    ipi67 Gearhead

    Mulla on koneenkiinnikkeen pultin alle kiinnitettunä sellainen L-muotoinen rauta/pelti, jossa on kaksi pitkulaista reikää. Oiskohan se sen kumikappaleen kiinnityspaikka vai onko se jotain muuta varten?
     
  17. heikkisj

    heikkisj Gearhead

  18. mach

    mach 1st gear

Kerro tästä muillekin!