´57 Lincolnin pakoputkia joku teettänyt

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Merkki- ja mallikeskustelu', aloittaja Bätmobiili, 21.9.2005.

  1. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Missä firmassa ja olisko hintoja muistissa. Ajattelin vaan verrata ennen kuin rupeen iromutkista kasaamaan. Josko ei olis paljon hintaeroa...
     
  2. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Varmaan ainakin Martelius turusta tekee putkistoja. Omaani 55 fordiin tupla putkisto pakosarjoista taakse asti maksoi mk aikaan noin 2000mk. Epäilen kuitenkiin, että Lincolniin menee kuitenkin 2 vaimenninta per putki.
     
  3. Bätmobiili

    Bätmobiili 1st gear

    Itseasiassa Martelius on Laitilassa eli vähän pohjoseen = lähempänä minua :odroll:

    4 pöntöllä alkuperäiset alle 2" putkella 620€ ja 2 turbo pöntöllä 2" putkesta 440€. Irtomutkista laskin yli 300€ hinnan niin menee tilauksen kun tälleen saan hyvän putkiston ja vielä aluminisoituna.
     
  4. Heikki

    Heikki Gearhead Admin

    Marteliukselle ääni minultakin. T-birdiin tuli keväällä putkisto ja istui auton alle kuin mittojen mukaan tehty :rotfl:
     
  5. Tupis

    Tupis 3rd gear

    Niin, eiköhän ne ole mittojen mukaan tehtykin!
     

Kerro tästä muillekin!