57`mopar ilmastointi

Overdrive.fi on harrasteautoiluun keskittyvä verkkosivusto, joka tarjoaa sisältöä harrastajien ja rakentajien tarpeisiin. Epäasiallinen ja loukkaava sisältö, joka rikkoo sivuston käyttöehtoja, poistetaan. Näin eivät myöskään poliittinen keskustelu ja aiheet sinne kuulu. Harrastus on yhteinen poliittisesta kannasta riippumatta. Overdriven yleiset käyttöehdot löytyvät täältä, ja on hyvä muistaa, että jokainen keskustelija on rikos- ja vahingonkorvausoikeudellisessa vastuussa omien viestiensä sisällöstä.

Ketju osiossa 'Yleistä rakentelusta', aloittaja A.K, 25.10.2007.

  1. A.K

    A.K Gearhead

    Mihinköhän mahtaa mennä "thermal switchin" ja "expansion valven" anturilangat,siis sellaiset "rautalangat" minkä kautta ko. mokkulat saavat lämpötilatietoa.En enää muista missä ne on ollut purkaessani ilmastointia.
     
  2. JouniK

    JouniK Gearhead

    "Thermal switch" menee kirjan mukaan "temperature control switch":lle
    ja kompuralle. Jossain "evaporaattorissa" sijaitsee...

    Voisko tuo expansion valve olla muulla nimellä, ei löytynyt kirjasta?

    J
     
  3. A.K

    A.K Gearhead

    Jos sulla on siinä kirjassa sama kaavio kun minun kirjassa niin niin siinä näkyy tuo "expansion valve" "evaporaattorin" alla.Mutta,nuo mitkä menee kompuralle ja "control switchille" on ihan sähköjohtoja,ne on kyllä selvät mutta nuo "rautalangat " tai niiden päät on hakusessa.Kiitti kuitenkin.
     
  4. Gary Grand

    Gary Grand Double Gearhead

  5. A.K

    A.K Gearhead

    Kyllähän tuosta sai vahvistusta omille epäilyille minne ne kuuluu.Kiitoksia vaan.
     

Kerro tästä muillekin!